Moederdag = 10% korting op alle zonnebrillen

Optiek Lammerant viert Moederdag met 10% korting op alle zonnebrillen! Gebruik de code MOTHERSDAY op de webshop.

10% korting op alle zonnebrillen

Zondag 14 mei zetten we alle mama’s en powerladies in de bloemen! Vanaf vrijdag 05 mei 2023 tot en met zondag 14 mei 2023 krijg je daarom 10% korting op alle zonnebrillen.

Weet jij al hoe je jouw mama of vrouwlief dit keer wil verrassen? Wat dacht je van een zonnebril (op sterkte)? In de winkel ontdek je de mooiste zonnebrillen van onder meer Chanel, Dior, Gucci, Celine, Tom Ford, Chloé en heel wat andere merken. Een origineel geschenk waar de gelukkige dame in kwestie nog jarenlang zal van genieten!

Uiteraard kan je ook jezelf trakteren op een nieuwe zonnebril. En dan is een korting altijd mooi meegenomen. ? Psstt.. we discrimineren niet, dus ook mannen en kinderen genieten van deze korting!

Claim jouw kortingscode

Is onze winkel wat ver voor jou? No worries, ook op de webshop geniet je van deze korting. Geef tijdens het afrekenen de code ‘MOTHERSDAY’ in & de korting wordt meteen verrekend.

Alle nationale orders besteld voor woensdag 12/05 – 12u, worden zeker op tijd geleverd. Houd rekening met een levertijd van zo’n 2 werkdagen.

Onze cadeautips voor Moederdag

Maar er is meer! Draag je jouw zonnebril op sterkte? Dan geniet je deze zomer van de zonneglasactie en krijg je 50% korting op je zonneglazen op sterkte. Deze actie kan je uitzonderlijk combineren met de korting op je montuur. Rep je snel naar de winkel, we’re at your service! 

Geraak je voor Moederdag niet meer samen in de winkel? Met een cadeaubon van optiek Lammerant heb jij alvast het perfecte geschenk in handen. Aan de late beslissers: je kan onze geschenkbon ook online bestellen.

Meer inspiratie? Op onze blog ontdek je 5 leuke cadeautips voor Moederdag.

Fijne Moederdag!

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven