26/04/202110% korting op alle zonnebrillen voor Moederdag!ACTIES

26/04/2021
10% korting op alle zonnebrillen voor Moederdag!

Optiek Lammerant viert Moederdag met 10% korting op alle zonnebrillen!

Moederdag = 10% korting op alle zonnebrillen

Zondag 9 mei 2021 zetten we alle mama’s en powerladies in de bloemen! Vanaf vrijdag 30/04/2021 tot en met zondag 09/05/2021 krijg je daarom 10% korting op alle zonnebrillen. Weet jij al hoe je jouw mama of vrouwlief dit keer wilt verrassen?

Heb je al eens gedacht aan een zonnebril? Een mooi accessoire kan een outfit helemaal afwerken! In de winkel ontdek je steeds de nieuwste zonnebrillen van onder andere Chanel, Dior, Gucci, Celine, Tom Ford, Saint Laurent en heel wat andere merken. Nu we de komende weken vooral op eigen terras van de zonneschijn zullen genieten, is een nieuwe zonnebril vast een ideaal geschenk! Uiteraard kan je ook jezelf verwennen met een nieuwe zonnebril, gewoon zomaar. 😎 En dan is een korting altijd mooi meegenomen. 

Draag je jouw zonnebril op sterkte? Dan geniet je deze zomer van de zonneglasactie = 50% korting op je zonneglazen op sterkte. En niet te vergeten, we discrimineren niet, dus ook mannen en kinderen genieten van deze korting!

Sunday shopping

Zondag 9 mei is de winkel bovendien open van 11u tot 17u. Even een ‘shopke’ doen voor je overschakelt naar de taart en koffie? We’re at your service! 😘 Uiteraard nemen we de nodige voorzorgen om iedereen om een veilige manier te helpen.

Geraak je niet meteen tot in de winkel? Ook op de webshop geniet je van deze korting. Geef tijdens het afrekenen de code ‘MOTHERSDAY’ in. Jouw korting wordt meteen verrekend.

Webshop

Meer cadeautips voor Moederdag

Misschien wil je op Moederdag wel eens iemand anders in de bloemetjes zetten? Is jouw mama, zus of vriendin op zoek naar een nieuwe zonnebril? Met een cadeaubon van optiek Lammerant heb jij alvast het perfecte geschenk in handen. Toch nog iets anders? Op onze blog ontdek je 5 leuke cadeautips voor Moederdag!

Fijne Moederdag!