Moederdag = 10% korting op alle zonnebrillen

Optiek Lammerant viert Moederdag met 10% korting op alle zonnebrillen! Gebruik de code MOTHERSDAY op de webshop.

10% korting op alle zonnebrillen

Zondag 12 mei zetten we alle mama’s en powerladies in de bloemen! Vanaf vrijdag 3 mei 2024 tot en met zondag 12 mei 2024 krijg je daarom 10% korting op alle zonnebrillen.

Weet jij al hoe je jouw mama of vrouwlief dit keer wil verrassen? Wat dacht je van een hippe zonnebril, al dan niet op sterkte? In de winkel en op de webshop ontdek je de mooiste zonnebrillen van onder meer Dior, Gucci, Celine, Tom Ford, Chloé, Fendi en heel wat andere merken. Een origineel geschenk waar de gelukkige dame in kwestie nog jarenlang zal van genieten!

Uiteraard kan je ook jezelf trakteren op een nieuwe zonnebril. En dan is een korting altijd mooi meegenomen, toch? Psstt… we discrimineren niet, dus ook mannen en kinderen genieten van deze korting!

Moederdag = 10% korting op zonnebrillen - Optiek Lammerant

Claim jouw kortingscode

Is onze winkel net wat te ver voor jou? No worries, ook op de webshop geniet je van deze korting. Geef tijdens het afrekenen de code ‘MOTHERSDAY’ in & de korting wordt meteen verrekend.

Alle nationale orders, besteld voor woensdag 08/05 – 11u, gaan diezelfde dag nog de deur uit. Zo heb je die zeker voor Moederdag in huis! Houd rekening met een levertijd van zo’n 2 werkdagen.

Moederdag = 10% korting op zonnebrillen - Optiek Lammerant

5 cadeautips voor Moederdag

Maar er is meer! Draag je jouw zonnebril op sterkte? Dan geniet je deze zomer van de zonneglasactie en krijg je 50% korting op je unifocale of multifocale zonneglazen op sterkte. Deze actie kan je uitzonderlijk combineren met de korting op je montuur. Rep je dus snel naar de winkel, we’re at your service! 

Geraak je voor Moederdag niet meer samen in de winkel? Met een cadeaubon van optiek Lammerant heb jij alvast het perfecte geschenk in handen. Aan de late beslissers: je kan onze geschenkbon ook online bestellen.

Meer inspiratie nodig? Op onze blog ontdek je 5 leuke cadeautips voor Moederdag.

Fijne Moederdag!

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven