20/09/2019Bekijk nu ons magazine herfst/winter 2019Pers & publicaties

20/09/2019
Bekijk nu ons magazine herfst/winter 2019

Hoera, ’t is weer zover! In ons nieuwste magazine voor herfst/winter 2019 zetten we de mooiste trends en onze favoriete brillen en zonnebrillen in de kijker!

De trends voor herfst/winter 2019

We kunnen er niet naast kijken. Massieve brillen zijn aan een echte comeback bezig! Zo pakt het Franse modehuis Celine – altijd al een voortrekker van minimalistische, zware designs – uit met een opvallende reeks brillen. Hun plaats op de cover hebben ze dubbel en dik verdiend!

Ben je fan van een streepje kleur? Dan kunnen we bevestigen dat blauw heel geliefd is: marineblauw, nachtblauw, grijsblauw… noem maar op! Op pagina 14 -15 zetten we onze favorieten in de kijker. Blader dus snel verder om de nieuwste brillentrends te ontdekken.

290m2 brillenmode & service

Benieuwd welke bril het best bij jou past? Heb je meer vragen omtrent je brilglazen of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Wij helpen je graag verder. Sinds kort kan je bij ons ook terecht voor Low Vision onderzoek. Je leest er meer over op pagina 19.

Veel kijk- en leesplezier!

Team Lammerant

 bekijk het magazine 

 

Wil je op de hoogte blijven van onze komende acties, events en nieuwste musthaves? Volg optiek Lammerant op Facebook en Instagram.

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.