Linda Farrow brillen & zonnebrillen FW16: glamoureus en chic

Linda Farrow pakt dit najaar uit met brillen en zonnebrillen in een kleurenpalet dat perfect aansluit bij deze herfstige dagen. De moeiteloos chique monturen zijn er in koperkleurig metaal, warme goudtinten of combinaties met kunststof.

Linda Farrow brillen & zonnebrillen Herfst/winter 2016

Linda Farrow neemt je mee op stap in haar dromerigste collectie tot nu. Een collectie geïnspireerd door ‘Wanderlust’: het verlangen naar vrijheid, de hunkering om de wereld te verkennen, de ontdekking van onbekend terrein… Een gevoel dat jij je misschien ook wel kan inbeelden? Waar we bij vorige brillencollecties koele tinten als zilver en zwart de toon zetten, slaat Farrow nu de romantische weg in.

Velvet crush & pretty pastels

Dames, verwacht je aan ultravrouwelijke brillen in zachte kleurenpaletten en glamoureuze zonnebrillen. Zo zien we heel wat goud- en koperkleurig metaal in combinatie met pastelkleurige frames, havana of hoornen acetaat. En ook de zonnebrillen zijn ‘to die for’. De oversized vormen en subtiele dégradé zonneglazen katapulteren je zo naar een glamoureus Hollywood feestje uit de jaren ’50! Wij zijn alvast fan 😉

luxe en elegantie

Linda Farrow brillen en zonnebrillen zijn er uiteraard ook voor mannen. Het merk biedt een breed scala aan stijlen aan: voor alle mannen, in alle seizoenen. De verfijnde monturen van Linda Farrow voegen meteen een dosis ingetogen elegantie toe aan jouw dagelijkse stijl. Bovendien zijn ze gemaakt uit titanium: een anti-allergische metaal dat zowel sterk als licht is. Linda Farrow eyewear is zo de belichaming van pure luxe.

De nieuwe Linda Farrow brillen en zonnebrillen doen ons hartje alvast sneller slaan. Kom nu langs in de winkel en probeer ze meteen uit! Intussentijd kan je even wegdromen bij de nieuwe campagnebeelden 😉

Winkelwagen
Scroll naar boven