26/07/2019Logo sunglasses, it’s a thing!FASHION

26/07/2019
Logo sunglasses, it’s a thing!

Logo sunglasses, it’s a thing! Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn van deze trend, wij hebben onze 5 favoriete logo sunnies opgelijst! De enige voorwaarde is dat ze gesierd worden door een logo, merknaam of initialen. Op onze webshop ontdek je steeds de laatste nieuwigheden. Gebruik de code SUNGLASSADDICT en krijg 10% korting!

Logo zonnebrillen: onze 5 favorieten

1. Fendi

It’s all about the details! Deze vlindervormige Fendi FF 0360/G/S sunnies zijn gemaakt uit havana acetaat met FF print en opengewerkt Fendi logo in de veren. Echte statement sunnies. Deze F is Fendi zonnebril is er ook in effen zwart.

2. Dior

Dior lanceerde deze zomer de oogstrelende DDiorF zonnebril, gedecoreerd met een opvallend CD-logo. De bruine kleur combineert het logo bovendien met een cannage patroon in het acetaat. Vind je dit exemplaar vrij opvallend? Dan heeft Saint Laurent ook een iets discreter alternatief, afgewerkt met het YSL monogram op beide veren. De keuze is aan jou!

3. Gucci

Het logo detail hoeft niet altijd opvallend te zijn. Vorig jaar lancering Gucci hun volledig vernieuwde brillenlijn: grote logo’s, schitterende details zoals sterren en het gebruik van hun signature colours. Deze zomer houdt het modehuis zich wat meer op de achtergrond. De Gucci GG 0459S zonnebril is nog steeds heel stijlvol, maar iets discreter. En dat kunnen sommigen vast appreciëren.  Deze Gucci zonnebril is bovendien super vrouwelijk! Hij is best groot, maar zo mooi in verhouding dat hij zeker niet te groot overkomt.

4. Balenciaga

De Balenciaga BB 0014S zonnebril is in ieder geval het lichtste exemplaar in deze lijst. Hier geen opvallende initialen, maar een gespiegelde Balenciaga opdruk op de zonneglazen. Op de webshop ontdek je meer zonnebrillen van Balenciaga.