Logo sunglasses, it’s a thing!

Toegegeven, you hate or you love it, maar logo zonnebrillen – de ene al opvallende dan de andere – zijn niet meer weg te denken! Sommige modemerken kiezen resoluut voor ware eye-catchers, andere labels gaan voor een subtielere aanpak. Wij lijsten 5 verschillende aanpakken voor je op. Welke logo sunnies zijn jouw favoriet?

Logo zonnebrillen – 5 x anders

1. Het monogram

Een van de bekendste monogrammen is ongetwijfeld het YSL logo van modehuis Saint Laurent. Het herkenbare embleem is op de ene zonnebril al wat prominenter aanwezig dan op de andere. Heel wat van de metalen Fendi zonnebrillen voor dames zijn afgewerkt met een opengewerkt FF-logo op de veren. Andere merken die fan zijn van het monogram: Chanel, Gucci, Jimmy Choo…

Logo zonnebrillen - sunnies met monogram

2. Go big or go home

Niet vies van een opvallende statement zonnebril? Dan ben je bij Dior, Celine of Gucci aan het juiste adres. Kijk maar naar de DiorBobby of DiorSignature reeks. Ga jij voor de initialen ‘CD’ of de voluit geschreven versie? Ook Celine lanceerde deze zomer een nieuwe reeks met logo op de veren. No worries, de 3 dots verdwijnen niet!

Logo zonnebrillen - go big or go home

3. Op en top barok

Het verleden vormt voor heel wat ontwerpers een rijke bron van inspiratie. Zo ging modehuis Celine opnieuw aan de slag met het Triomphe logo, dat dienst doet als finishing touch op de veren. Leuk weetje: oprichtster Céline Vipiana kreeg ooit autopech vlak voor de Arc de Triomphe en voelde zich meteen geïnspireerd.

De Celine zonnebrillen zijn, net zoals Dior en Chanel, exclusief verkrijgbaar in de winkel. Via de webshop kan je de nieuwste modellen bekijken en ons contacteren voor meer informatie 🙂

Logo zonnebrillen - op en top barok

4. Sassy, but classy

We beloofden je ook enkele subtielere logo sunnies! Te beginnen met Fendi. Het Italiaanse modehuis heeft hele mooie acetaatplaten – waaruit de montuur gefreesd wordt – waarin de FF initialen verwerkt zijn. Wanneer het zonlicht op de zonnebril valt, ontstaat een speels effect.

Ken je Prada’s ‘triangle logo’ al? Dit logo versmalt naar onder toe, als het ware een omgekeerde piramide. Ruth draagt hier een zonnebril met de subtiele versie van het triangle logo. Op sommige zonnebrillen valt die driehoekige vorm meer op, doordat de facetvormige vlakken in de veer.

Logo zonnebrillen, it's a thing! - Optiek Lammerant Deinze

5. Handwritten

Het hoeft niet altijd strak & minimalistisch te zijn. Dat bewijst Loewe! Op hun nieuwste zonnebrillen spot je een handschreven logo: speels en vrouwelijk.

Logo zonnebrillen - handgeschreven logo

Bekijk alle zonnebrillen op de webshop

Nog meer logo zonnebrillen bekijken, of wat snuisteren tussen de vele andere sunnies? Neem dan zeker een kijkje op de webshop. Je vindt er zonnebrillen voor dames en heren, van modemerken als Celine, Chloé, Dior, Fendi, Gucci, Jimmy Choo, Saint Laurent, Persol, Tom Ford & meer.

Geen logo zonnebril? Dat kan uiteraard ook. Daarom beschikken we in de winkel over meer dan 40 verschillende brillenmerken én een gevarieerd aanbod aan stijlen en materialen.

Winkelwagen
Scroll naar boven