Lookbook herfst/winter 2022

Dit keer geen magazine, maar een lookbook met de mooiste brillen voor herfst/winter 2022. Aangezien jullie de vorige keer zo enthousiast waren om ons eigen team voor de lens te zien staan, deden we dat gewoon opnieuw!

De mooiste brillen voor najaar 2022

In het voorgaande zomermagazine kon je kennismaken met het team achter optiek Lammerant. Ook dit keer stellen we jullie persoonlijk onze favoriete brillen & zonnebrillen voor. Onze collega’s Ellen en Cedric konden er helaas niet bij zijn, maar onze nieuwe collega Jolyce maakt dat ruimschoots goed!

Helaas deze keer geen zonovergoten locatie, maar wel een gezellig huisje met een dromerig interieur. Dé perfecte backdrop voor cosy herfstlooks, statement zonnebrillen en robuuste frames. Benieuwd naar de brillenmode voor het komende najaar? Of wil je ons simpelweg zien stralen met de nieuwe brillencollecties? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Veel lees- en kijkplezier!

Bekijk het lookbook herfst/winter 2022

Lookbook brillen herfst/winter 2022 - Optiek Lammerant
5 brillentrends herfst/winter 2022 - Optiek Lammerant Deinze
Lookbook brillen herfst/winter 2022 - Optiek Lammerant
5 brillentrends herfst/winter 2022 - Optiek Lammerant Deinze

Andere look, andere bril?

Twijfel je tussen 2 brillen? Houd je van de massieve brillentrend, maar droom je ook van een verfijnd exemplaar? Of wil je een neutrale montuur en een bril met kleur? Dan hebben we goed nieuws! Je krijgt namelijk steeds 50% korting op jouw 2e paar brillenglazen, geldig tot een jaar na aankoop van je eerste bril.

Bijvoorbeeld: je kocht in september 2022 een kleurrijke Theo bril, maar wil graag een tweede bril. Liefst een stoer en robuust exemplaar? Wel, dan heb je tot in september 2023 recht op 50% korting op je tweede paar glazen. Dat kan een extra unifocale of multifocale bril zijn, maar evengoed een aparte computerbril.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven