Lookbook zomer 2023

Sun’s out & dat geldt ook voor het lookbook zomer 2023! Ontdek enkele van onze favoriete zonnebrillen, de mooiste nieuwigheden & nieuwe merken.

Lookbook zomer 2023

Op zoek naar een hippe zonnebril? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De voorbije weken kregen opnieuw heel wat nieuwe zonnebrillen een plaatsje in onze winkel. Zo zijn er new arrivals van onder meer Chanel, Gucci, Celine, Tom Ford…

Daarnaast vind je er nu ook de betaalbare zonnebrillen van Etnia Barcelona en de kleurrijke frames van het Belgische Henau. Ons aanbod voor mannen werd uitgebreid met het merkje Dieter Funk en de stijlvolle brillen & zonnebrillen van Steve McQueen eyewear. Met ruim 30 verschillende brillenmerken hebben we zo voor elk wat wils.

Maar goed, we laten het jou gewoonweg zelf ontdekken in ons gloednieuwe lookbook zomer 2023. Smaakt naar meer? Kom passen in de winkel of neem een kijkje op de webshop.

Summer break

Benieuwd hoe het er tijdens de shoot aan toe ging? Bekijk dan zeker de ‘behind the scenes’ video op Instagram. We kunnen je alvast verklappen dat het onvoorspelbare Belgische weer ons die dag niet goed gezind was, maar dat maakten de zomerse collecties (hopelijk) meer dan goed! 😉

Veel kijkplezier!

50% korting op zonneglazen

Draag jij jouw zonnebril op sterkte? Goed nieuws: je geniet in beide winkels van de zonneglasactie. Je krijgt 50% korting* op je unifocale of multifocale zonneglazen. Liever nieuwe zonneglazen in een bestaande montuur? Ook dan geniet je van de korting!

Weetje: De zonneglasactie geldt ook op de verkleurende ZEISS Adaptive Sun zonneglazen. Deze glazen hebben reeds een vaste tint, maar verdonkeren onder invloed van fel zonlicht.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven