Bekijk nu het magazine herfst/winter 2021

Magazine herfst/winter 2021

Eind september mogen onze klanten het gloednieuwe brillen magazine voor herfst/winter 2021 in hun bus verwachten! Je leest er alles over onze favoriete brillentrends en het shoppingweekend op zaterdag 2 en zondag 3 oktober. Daarnaast is er tot eind oktober ook nog de voordelige Back2School actie op kinderbrillen.

Maar goed, eerst wat meer over de brillentrends (die wij als echte brillengeeks voor jou op de voet volgen). ? Het valt niet meer te ontkennen dat zowel massieve als vierkante monturen hoogtij vieren! De robuuste brillentrend duikt op in allerlei vormen: van speelse, ronde brillen tot stoere of oversized zonnebrillen. Maar ook vierkante frames zijn er in de meest uiteenlopende materialen. Zo kiest de Parijse ontwerpster Caroline Abram resoluut voor kleurrijk acetaat. Luxemerk Cartier (rechts op onderstaande foto) gaat voor een ingetogen, maar stijlvolle look.

Benieuwd hoe het er aan toe ging achter de schermen? Bekijk de ‘Behind the Scenes’ video op Instagram of Facebook.

 

Doorblader het brillen magazine herfst/winter 2021 van optiek Lammerant

 

290 m2 trendy & stijlvolle brillenmode

Is de tijd rijp voor een nieuwe bril? Bij optiek Lammerant vind je een ruim assortiment monturen voor mannen, vrouwen en kinderen. Bovendien kan je kiezen uit meer dan 40 verschillende brillenmerken. Denk maar aan designerbrillen van Dior, Tom Ford of Prada, maar evengoed kleurrijke brillen van Theo of Anne & Valentin. Heb je een klein gezicht, een hoekige kaaklijn of smalle neusbrug? Geen zorgen, we hebben voor elk van jullie de perfecte bril in huis!

Ben je (nog) geen klant, doorblader het magazine dan via onderstaande button. Laat ons zeker weten welk frame jouw favoriet is… ?

 

Winkelwagen
Scroll naar boven