Bekijk nu ons magazine lente/zomer 2020

Met zo’n 2 maand uitstel – bedankt Corona – maar hier is ie dan eindelijk: ons magazine lente/zomer 2020! Lees snel verder en ontdek de nieuwste brillentrends.

De trends voor LENTE/ZOMER 2020

Het gloednieuwe zomermagazine lag klaar om in jullie bus gedropt te worden, maar daar stak het coronavirus helaas een stokje voor. We zijn dan ook heel enthousiast om jullie eindelijk het resultaat van onze shoot te laten zien! En nog meer goed nieuws: vanaf volgende week maandag 11 mei opent optiek Lammerant opnieuw de deuren!

In ons nieuwste magazine ontdek je een selectie van de mooiste brillen en zonnebrillen van luxemerken en kleinere spelers. Daarnaast verklappen we jou onze 5 favoriete brillentrends voor zomer 2020. Denk maar aan vierkante sunnies die het echt goed doen, zowel in een massieve acetaat look als in een verfijnde, metalen uitvoering. Bril of zonnebril gespot? Kom ’em dan zeker passen in de winkel. Ook voor de kleinsten onder ons – je weet wel, de cool kids – hebben we heel wat leuke brillen en zonnebril in huis!

Bekijk ons magazine lente/zomer 2020 - Optiek Lammerant Deinze

290m2 brillenmode & service

Benieuwd welke bril het best bij jou past? Heb je meer vragen omtrent je brilglazen of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Wij helpen je graag verder. In de eerste weken na de heropening zullen wij voornamelijk op afspraak werken. Wens je een oogmeting, een contactlenscontrole, herstelling of wil je een nieuwe (zonne)bril kiezen? Je kan hiervoor online jouw afspraak maken.

Geen afspraak, maar wel in de buurt? Dat kan uiteraard! We beperken het aantal klanten tot max. 7 personen en voorzien de nodige voorzieningen en richtlijnen om de situatie zowel voor onze klanten, als voor onszelf, veilig te houden. Bedankt voor jullie begrip!

Veel kijk- en leesplezier!

bekijk het magazine

Team Lammerant

Wil je op de hoogte blijven van onze komende acties, events en nieuwste musthaves? Volg optiek Lammerant op Facebook en Instagram.

Winkelwagen
Scroll naar boven