Magazine lente/zomer 2022

Klaar voor een zomer met statement sunnies en mood-boosting brillen? Je ontdekt onze favoriete brillentrends nu in het gloednieuwe magazine voor lente/zomer 2022! ?

?Magazine lente/zomer 2022

Brillentrends zomer 2022

??Robuuste, acetaten zonnebrillen zijn deze zomer enorm populair! Met een bold frame maak je bovendien een écht statement. Probeer zeker de stoere zonnebrillen van merken als Dior, Celine of Prada. Combineer ze met een chunky brillenketting voor het ultieme wow effect.

Of ga voor een knallende look met een van de vele mood-boosting brillen. Van roze, groen tot paars en blauw… deze zomer vieren zonnebrillen in vrolijke kleuren hoogtij. Welk exemplaar uit deze bonte bende is jouw favoriet? Doorblader het magazine en laat het ons zeker weten… ???

Je ontdekt meer brillentrends voor zomer 2022 op de blog.

Chloé fashion days

Benieuwd naar de nieuwste Chloé brillen en zonnebrillen? Markeer alvast vrijdag 1 en zaterdag 2 april? in je agenda want dan kan je de complete van dit ultravrouwelijke label proberen! Wat mag je verwachten:

  • Een compleet overzicht van de Chloé zomercollectie.
  • Wij zorgen voor zomerse beats, een verfrissend aperitief en hapjes.
  • Bij aankoop van een Chloé bril of zonnebril krijg je een prachtige Chloé cross-body pouch cadeau!

Wanneer?

  • Vrijdag 01/04: 9u – 12u en 13u30 – 18u30
  • Zaterdag 02/04: 9u – 18u

Een kijkje achter de schermen

Benieuwd hoe het er aan toe ging achter de schermen van onze voorbije fotoshoot? Je ontdek het in de onderstaande Behind the Scenes video.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven