Magazine zomer 2021

Benieuwd naar de leukste brillentrends en de musthave zonnebrillen voor zomer 2021? Neem dan een kijkje in het nieuwe magazine zomer 2021.

 

Bekijk het magazine voor zomer 2021

In ons gloednieuwe zomermagazine ontdek je de mooiste zonnebrillen van onder andere Dior, Celine, Tom Ford, Gucci en Cartier. Ga jij voor een dromerig exemplaar, een extravagante zonnebril of tijdloze klasse? Doorblader het magazine voor zomer 2021 hier en ontdek het vooral zelf! Kom de zomercollecties proberen in de winkel of neem een kijkje op de webshop.

 

 

Ter gelegenheid van Vaderdag geniet je vanaf vrijdag 04/06/2021 tot en met zondag 13/06/2021 van 10% korting op alle zonnebrillen. Op de webshop kan je de code FATHERDAY gebruiken. Ook geldig voor de dames uiteraard!

 

 

Magazine zomer 2021: zonnebrillen en trends - Optiek Lammerant Deinze

 

50% korting op jouw zonneglazen op sterkte

Wist je dat jouw ogen doorheen je leven een beperkte hoeveelheid aan uv-licht kunnen verwerken? Te veel uv-licht kan leiden tot een vroegtijdige ontwikkeling van oogziektes als cataract of maculadegeneratie. Onze boodschap: investeer tijdig in een kwalitatieve bril of zonnebril.

Met de brillenglazen van Hoya of Zeiss geniet je van 100% uv-bescherming. Zowel hun heldere brillenglazen als gekleurde zonneglazen bevatten een superieure coating die uv-licht filtert. Wij helpen je graag een exemplaar te kiezen dat zowel past bij je gezicht, als bij je karakter en stijl! Draag je een bril op sterkte? Laat dan ook je zonnebril op sterkte maken en geniet van 50% korting op unifocale en multifocale zonneglazen.*

Wil je op de hoogte blijven van onze komende acties, events en nieuwste musthaves? Volg optiek Lammerant op Facebook en Instagram. Tot snel!

*Alle info en voorwaarden in de winkel. Niet geldig op Oakley of Serengeti zonneglazen op sterkte.
Winkelwagen
Scroll naar boven