Moncler Lunettes presents Capsule Collection 2017

Vanaf januari 2017 bij optiek Lammerant: de exclusieve Moncler Lunettes Capsule Collection! Ontdek hier alvast een preview van de 6 nieuwe zonnebrillen.

Moncler Lunettes capsule collection 2017

De exclusieve reeks, een voorsmaakje op de Moncler Lunettes zomercollectie, bestaat uit 6 zonnebrillen. Traditie en uitmuntende technologie zijn belangrijke elementen in deze moderne eyewear collectie.

Moncler zocht inspiratie bij de klassieke skibril uit de jaren ’70. De acetaten ML0001 voor mannen en de vrouwelijke versie ML0002 herken je aan het metalen logo op de voorzijde. De zonnebrillen ML0003 en ML0004 zijn afgewerkt met een -afneembare – lederen zijflap. Ook hier siert een metalen uitvoering van het historische Moncler logo de branches. Zorgvuldig aangebrachte details verwijzen naar Moncler’s gekende ‘Down Jacket’. Het Italiaanse modehuis blijft zo trouw aan hun typerende, traditionele kenmerken.

High-end eyewear met een sportieve touch

De laatste twee modellen vallen op door hun vloeiende lijnen. Zo is er de ronde en vrouwelijke vorm ML0005 en het meer vierkante ML0006. Moncler schenkt veel aandacht aan detail en werkt de designs uiterst zorgvuldig af. Het maakt deze zonnebrillen een echte musthave voor mannen en vrouwen die houden van high-end eyewear met een sportieve touch. Ook wintersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan deze exclusieve brillenlijn.

Kan je deze zonnebrillen in retrostijl wel smaken? De Moncler Lunettes collectie is binnenkort beschikbaar bij geselecteerde optiekzaken, waaronder yours truly! Onze openingsuren en adresgegevens vind je hier.

Team Lammerant

Winkelwagen
Scroll naar boven