Morrow eyewear presents… de autofocale bril

Vanaf nu ontdek je bij optiek Lammerant de autofocale bril van Morrow. Met 1 druk op de verborgen knop activeer je in minder dan een seconde, de leeszone in je bril.

Hoe werkt een autofocale bril?

Een autofocale bril van Morrow bevat actieve glazen die de natuurlijke accommodatie van het menselijk oog nabootsen. Dat doen ze met behulp van een gepatenteerde technologie op basis van vloeibare kristallen. Met een druk op de knop activeert een kleine elektrische stroom het vloeibare kristal, waardoor de breking van het licht onmiddellijk verandert.

Zo krijg je, bovenop de vaste additie, een extra leessterkte van 0,75 dioptrie in de bril. Een voorbeeld:

  • Je vertesterkte: Sfr +1.00, cil -0.50 en as 90°
  • De additie of leesondersteuning: 1.50 dioptrie
  • Dan bedraagt jouw leessterkte: Sfr +2.50, cil -0.50 en as 90°

Morrow’s autofocale bril bevat bovenaan de gevraagde vertesterkte. In de actieve leeszone zit alvast een nabijsterkte van Sfr +1.75, cil -0.50 en as 90°. Druk je op de knop dan komt de extra leesondersteuning van 0.75 dioptrie erbij. Zo behaal je de totale nabijsterkte van Sfr +2.50, cil -0.50 en as 90°.

Morrow presents... de autofocale bril - Optiek Lammerant
Morrow presents... de autofocale bril - Optiek Lammerant

De voordelen van een Morrow bril

1. Minder vervormingen

Je geniet van een breder gezichtsveld en verminderen optische vervorming in vergelijking met traditionele progressieve glazen. Dat betekent veiliger rijden met een uitstekend perifeer zicht, ontspannen tv-kijken en veilig traplopen.

2. Een brede leeszone

Schakel je de leessterkte in, dan geniet je van een extra brede leeszone. Handig voor het werken op een tablet of lezen van een boek.

3. Eenvoudige bediening

In ongeveer een uurtje is de bril volledig opgeladen. Met een volle batterij geniet je van 12u leesplezier. Je verbruikt enkel batterij bij het activeren & gebruiken van de leesboost, gemiddeld zo’n 3 à 4 uur per dag. Een opgeladen Morrow bril gaat dus gemakkelijk zo’n 3 dagen mee.

Verander je blik met een simpele klik

Onderstaande video geeft meer uitleg over de werking van een Morrow bril. De innovatie collectie beperkt zich momenteel tot 4 modellen, beschikbaar in 4 kleuren: zwart, blauw, rood en taupe. Benieuwd naar deze unieke, 100% Belgische brillencollectie?

Ontdek ze vanaf heden bij optiek Lammerant.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven