Een overzicht van onze nieuwste brillenmerken

Bij optiek Lammerant volgen we de laatste brillentrends voor jou op de voet! Met collecties als Chanel, Dior of Tom Ford hebben we verschillende luxemerken in huis. Anderzijds houden we er ook van op zoek te gaan naar kleinere brillenmerken met elk hun typerende stijl.

In 2018 kwamen er zo een aantal merken bij: Eque.M, Kaleos Eyehunters en Coppe Sid Limited.

Een overzicht van onze nieuwste brillenmerken

1. Andy Wolf

Als je de collectie van Andy Wolf in 1 woord moet omschrijven, dan is dat ‘verfijning’. We spotten heel wat brillen bestaande uit een elegante samensmelting van acetaat en metaal. De foto onderaan deze blog is daar een mooi voorbeeld van. Daarnaast zet Andy Wolf in op fijne, metalen monturen in metallic kleuren zoals goud, rosé goud, gunmetal of brons. Wij zijn fan! 

2. Eque.m

Vroeger gekend onder de naam Frency & Mercury, maar sinds de komst van de nieuwe ontwerper Eque.M gaat het brillenmerk verder onder deze naam. Vooral de kleuren van het glanzende acetaat vallen op: sprankelend groen, intens blauw of warme bruine tinten. In combinatie met titanium, in goud of zilver, resulteren ze in simpelweg prachtige brillen met een warme of net koele uitstraling.

Splinternieuw & ze vallen duidelijk in de smaak!

3. Kaleos Eyehunters

Houd je wel van een opvallende look? Probeer dan de brillen van Kaleos Eyehunters. We spotten oversized vormen in marmerprint of pastelroze, zware acetaten stijlen, maar ook fijne, hoekige brillen. Unieke karakterbrillen voor wie het graag eens anders heeft! Bovendien zijn deze Kaleos brillen budgetvriendelijk. Prijzen variëren tussen €150 en €250 . Het proberen waard, me dunkt 😉

4. DITA

De designers achter DITA Eyewear ontwierpen aanvankelijk brillen en zonnebrillen voor de filmindustrie. Omdat hun stijl in de smaak viel, besloot DITA een eigen collectie op de markt te brengen. Hun optische monturen zijn vrij tijdloos en sober, maar met een luxueuze uitstraling. In hun zonnebrillen gaat het designteam een stapje verder: glamoureuze, opvallende modellen voor zowel man als vrouw.

Gemaakt uit het ijzersterke, maar ultralichte titanium, zijn deze brillen alvast een plezier om op de neus te hebben. Kom deze exclusieve collectie ontdekken tijdens onze opendeurdagen. Dat weekend zal de volledige collectie in de winkel beschikbaar zijn!

5. Coppe Sid

Fijne monturen zijn helemaal in & dat heeft Coppe Sid ook gesnapt. Zij lanceerden een exclusieve collectie brillen verguld met een laagje 24K goud of palladium. Vederlicht en dus aangenaam dragen. 

opendeurweekend

Kom deze collecties ontdekken tijdens onze opendeurdagen op 14, 15 & 16 december! Wij begeleiden je met plezier in de zoektocht naar je nieuwe bril.

PS: Bij iedere aankoop van een montuur + glazen (vanaf €250) tijdens onze opendeurdagen, krijg je een fles champagne cadeau. En tijdens het kiezen van je bril, kan je genieten van een heerlijke champagnecocktail. Misschien tot dan?

Team Lammerant

Winkelwagen
Scroll naar boven