Oakley Jawbreaker

Cavendish, voormalig wereldkampioen wielrennen, daagde Oakley uit met een ontwerp te komen dat het gezichtsveld uitbreidde, meer bescherming en extra comfort bood. Het resultaat: de Oakley Jawbreaker. Een ultralichte sportbril die inzet op een vlijmscherp en schokbestendig zicht en duurzame prestaties.

Jawbreaker, de ultieme sportbril

Vijf belangrijke aanpassingen maken de Oakley Jawbreaker de ultieme sportbril:

  1. Door middel van eye-tracking ging Oakley op zoek naar de belangrijkste kijkpunten bij wielrenners. Aan de hand van deze informatie werd het gezichtsveld uitgebreid.
  2. Full-Frame? bescherming: het frame strekt zich uit over de totale lensomtrek. Zo beschermt het jouw ogen zonder te moeten inboeten aan gezichtsveld. 
  3. Een uniek ventilatiesysteem optimaliseert de luchtstroom doorheen de jawbreaker. Het voorkomt aandampende glazen en garandeert een comfortabel gevoel.
  4. Switchlock? technologie: hierdoor kan je eenvoudig van lens kan veranderen, van de Prizm? lenzen naar bijvoorbeeld HDpolarized? lenzen.
  5. De veren van de bril kunnen tot op 3 verschillende lengtes aangepast worden. Op deze manier zijn ze compatibel met iedere helm.

Oakley Jawbreaker - Optiek Lammerant

De Jawbreaker bevat standaard zonneglazen met Prizm? technologie die de kleurbeleving optimaliseren, zorgen voor een maximaal contrast en verbeterde visie. Een andere mogelijkheid zijn HDpolarized? glazen. Wie een zonnebril op sterkte nodig heeft, raden we aan de jawbreaker te combineren met daglenzen.

De Oakley Jawbreaker is nu in verschillende kleuren beschikbaar in onze winkel!

Winkelwagen
Scroll naar boven