Opening van onze vernieuwde winkel!

Zaterdag 4 juni 2016 opent onze vernieuwde winkel de deuren! Op dit moment zijn we nog druk bezig met de laatste afwerkingen en dan volgt nog een extra leuk gedeelte: de winkel inrichten!

Juni = feestmaand

Kan je er niet bij zijn Geen nood, in juni vieren we de hele maand lang! De volledige maand juni kan je daarom genieten van allerlei openingsacties. Zo krijg je een fles champagne bij aankoop van een (zonne)bril vanaf ?250 en maak je kans op een elektrische fiets. Aarzel niet en kom binnenkort onze nieuwe winkel ontdekken onder het genot van een hapje en een drankje!

Winkel uitzonderlijk gesloten wegens verhuis

Tot nu toe vond je ons op een tijdelijke locatie aan de overkant van de winkel: Gaversesteenweg 51, 9800 Deinze. Houd er rekening mee dat vanaf maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni de winkel uitzonderlijk gesloten zal zijn. Wij hebben namelijk wat tijd nodig om onze collecties en apparatuur te verhuizen. Zo kunnen we de nieuwe winkel volledig in orde brengen. En daarna, FEEST!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste modenieuws en allerlei leuke acties. Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Winkelwagen
Scroll naar boven