Prada fashionweekend: 5 & 6 oktober 2019

Prada fashionweekend bij optiek Lammerant! Zaterdag 5 en zondag 6 oktober laten we je graag kennismaken met de nieuwe brillen en zonnebrillen voor winter 2019/zomer 2020.

PRADA FASHIONWEEKEND

Ontdek als eerste de nieuwe Prada brillen en zonnebrillen voor winter 2019 tijdens het fashionweekend op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Dat weekend is de volledige collectie te passen in de winkel. Bovendien maak je kans om de waarde van je Prada bril of zonnebril* terug te winnen!

Niemand minder dan Gigi Hadid stond model voor de nieuwe campagnebeelden. In de collectie ontdekken we een mix van fijne, metalen monturen en massieve brillen. Die laatste beleven trouwens een echte revival. Uiteraard kan je dat weekend ook de nieuwe collecties en brillentrends van andere merken zoals Chanel, Armani, Dior, Balenciaga, Dita en meer ontdekken.

Sowieso krijg je een leuk geschenk bij iedere aankoop.

Zaterdag 05/10: 9u – 18u

Zondag 06/10: 10u – 17u

*Waarde montuur exclusief glazen.

Stijl- en kleuradvies

Dat weekend kan je ook genieten van kleur- en stylingtips: welke kledij past bij jouw figuur, de musthave basics, hoe combineren…  Heb je stuks waarvan je niet weet hoe je ze moet dragen? Neem ze mee en laat je adviseren door Lilirooz styling. Gelieve telefonisch of per mail in te schrijven.

Tot dan!

Team Lammerant

Op de hoogte blijven van onze acties en events?

Schrijf je dan zeker en vast in op onze nieuwsbrief!

Winkelwagen
Scroll naar boven