Zomeractie: gratis fles rosé wijn

In juli en augustus krijg je bij elke aankoop vanaf €250 een fles rosé wijn cadeau. Kom langs in de winkel & ontdek de nieuwste (zonne)brillen.

Krijg deze zomer een fles rosé wijn cadeau

Hoe spendeer je jouw zomer beter dan met een ijskoud glas rosé, goed gezelschap & een nieuwe zonnebril op de neus? En daar helpen we jullie graag bij! Daarom trakteren we in juli en augustus met een heerlijk flesje rosé wijn. 😉

Je ontvangt dit zomers geschenk bij elke aankoop vanaf €250: een (zonne)bril, brillenglazen of contactlenzen.

Daarnaast geniet je de hele zomer nog van de zonneglasactie = 50% korting op jouw zonneglazen op sterkte! Lees er meer over in deze blog. De winkel blijft de hele zomer geopend. Enkel vrijdag 21 juli en zaterdag 22 juli maken we er een lang weekend van & is de winkel uitzonderlijk gesloten.

Zomerse groetjes en… santé!

Zomeractie: krijg een fles rosé wijn cadeau - Optiek Lammerant
Zomeractie: krijg een fles rosé wijn cadeau - Optiek Lammerant

De trends voor zomer 2023

Benieuwd wat we deze zomer voor jou in petto hebben? Neem dan zeker een kijkje op onze Instagram account. Daar ontdek je regelmatig een voorsmaakje van de nieuwste brillen & zonnebrillen. Ook de webshop wordt continue aangevuld met nieuwigheden en bestsellers die terug op stock komen!

Geen idee welke bril of zonnebril het best bij jou past? Kom dan gerust een kijkje nemen in de winkel. Wij helpen jou graag verder.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven