back to top
Shoppingweekend zaterdag 5 & zondag 6 maart - Optiek Lammerant

Kom langs tijdens het zomers shoppingweekend op zaterdag 5 en zondag 6 maart. Je geniet niet alleen van de zonneglasactie, maar krijgt bovendien een geschenk bij aankoop.

 

Ontdek de brillentrends voor zomer 2022

Benieuwd naar de brillentrends voor zomer 2022? Tijdens het shoppingweekend op zaterdag 5 en zondag 6 maart ontdek je de nieuwste zonnebrillen voor dames en heren. Zo gaat Chloé voor een dromerige en kleurrijke zomer, terwijl Dior vasthoudt aan een strakke look. Modehuis Chanel kiest voor luxeafwerkingen in leder of zonnebrillen met een bijpassende brillenketting. 

Voor mannen zijn we heel erg fan van de massieve zonnebrillen van Ahlem en de tijdloze ontwerpen van Tom Ford. Wie liever een casual of sportief exemplaar draagt, is onder andere bij Persol, Garrett Leight of Saint Laurent aan het juiste adres. We stellen voor dat je ‘t gewoonweg zelf komt ontdekken!

Zaterdag 05/03: 9u – 18u

Zondag 06/03: 10u – 17u

 

Zonneglasactie = 50% korting op jouw zonneglazen

Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, geniet je nu van de zonneglasactie. Je krijgt dan 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen. ✨⁠ Nieuwe glazen in een bestaande zonnebril? De korting geldt ook op het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril. Lees er meer over in deze blog.

Maar dat is nog niet alles! Bij aankoop van een bril of zonnebril, tussen maandag 21 februari en zondag 6 maart, krijg je een kleurrijk (én lekker) geschenk! Ook wie online shopt, mag rekenen op een leuk geschenkje. Ontdek de mooiste modemerken bij optiek Lammerant of ga voor een hip, betaalbaar exemplaar in onze conceptstore Frames and Faces.

Je geniet in beide winkels van zowel de zonneglasactie als gratis geschenk! Tot op het shoppingweekend dan maar? 😉