Shoppingweekend 1, 2 & 3 maart

Kom langs tijdens het zomers shoppingweekend op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 maart. Ontdek de nieuwe collecties, geniet van een glaasje bubbels & krijg 50% korting op jouw zonneglazen!

Kom jij naar ons zomers shoppingweekend?

Ben je benieuwd naar de mooiste brillentrends voor zomer 2024? Kom langs tijdens het shoppingweekend op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 maart. Je ontdekt er de nieuwste brillen en zonnebrillen voor dames en heren. Zo kiest het ultra-vrouwelijke brillenmerk Emmanuelle Khanh voor een kleurrijke zomer, terwijl modehuizen Dior & Celine trouw blijven aan hun strakke, minimalistische ontwerpen. 

Voor mannen zijn we heel erg fan van de stoere zonnebrillen van Steve McQueen. Een groot deel van de collectie bestaat uit meeverkleurende of gepolariseerde zonnebrillen. Daarnaast blijft een van de tijdloze ontwerpen van Tom Ford altijd een goede keuze. Mag het gerust wat stoerder? Dan ben je bij Gucci, Persol of Saint Laurent aan het juiste adres.

Ook voor de allerkleinsten hebben we tal van leuke (zonne)brillen! 

Shoppingweekend op 1, 2 & 3 maart - Optiek Lammerant
Shoppingweekend op 1, 2 & 3 maart - Optiek Lammerant

Ontdek de complete Dior brillen collectie

Geniet van een glaasje bubbels terwijl we jou de mooiste zonnebrillen en hipste trends voorstellen. Bij aankoop van een bril of zonnebril mag je bovendien rekenen op een leuk geschenkje.

Maar dat is niet alles! Ben jij een echte Dior fan? Tijdens het shopping weekend ontdek je de complete zomercollectie van Dior in de winkel. Bij aankoop van een Dior (zonne)bril krijg je een prachtige Dior geurkaars cadeau.*

Onze openingsuren tijdens het shoppingweekend:

  • Vrijdag 01/03: 9u – 12u30 & 13u30 – 18u
  • Zaterdag 02/03: 9u – 18u
  • Zondag 03/03: 10u – 17u
* Enkel geldig bij aankoop van een Dior bril of zonnebril & zolang de voorraad strekt.

Zonneglasactie = 50% korting op jouw zonneglazen

Daarnaast geniet je nu ook van de zonneglasactie. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte krijg je 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen. De korting geldt ook op het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril. Maar hé, een nieuw exemplaar is toch zoveel leuker!

Ontdek de mooiste modemerken in de winkel van optiek Lammerant of neem een kijkje op onze webshop.

Ben je op zoek naar een hip, maar betaalbaar exemplaar voor jouw tieners? Ga dan gerust eens snuisteren in onze vernieuwde conceptstore Frames and Faces. Ja hoor, ook daar geniet je van de zonneglasactie.

Tot binnenkort!

Ontdek de nieuwe zomercollecties tijdens het shoppingweekend

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven