Shoppingweekend 5 & 6 maart

Kom langs tijdens het zomers shoppingweekend op zaterdag 4 en zondag 5 maart. Ontdek de nieuwe collecties, geniet van een glaasje bubbels & krijg 50% korting op jouw zonneglazen!

Ontdek de brillentrends tijdens het shoppingweekend

Benieuwd naar de brillentrends voor zomer 2023? Tijdens het shoppingweekend op zaterdag 4 en zondag 5 maart ontdek je de nieuwste brillen en zonnebrillen voor dames en heren. Zo gaat Isabel Marant voor een kleurrijke zomer, terwijl Dior & Celine trouw blijven aan hun strak, minimalistisch design. Modehuis Chanel pakt uit met ultravrouwelijke zonnebrillen met bijhorende parelketting. 

Voor mannen zijn we heel erg fan van de massieve zonnebrillen van Ahlem en de tijdloze ontwerpen van Tom Ford. Wie liever een casual of sportief exemplaar draagt, is onder andere bij Persol, Garrett Leight of Saint Laurent aan het juiste adres. Ook voor de allerkleinsten hebben we er een nieuw merkje bij!

We stellen voor dat je de nieuwe collecties gewoonweg zelf komt ontdekken. Onze openingsuren tijdens het shoppingweekend:

  • Zaterdag 04/03: 9u – 18u
  • Zondag 05/03: 10u – 17u
Shoppingweekend 4 & 5 maart - Optiek Lammerant Deinze
Shoppingweekend 4 & 5 maart - Optiek Lammerant Deinze

Zonneglasactie = 50% korting op jouw zonneglazen

Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, geniet je bovendien van de zonneglasactie. Je krijgt dan 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen. De korting geldt ook op het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril. Lees er meer over in deze blog.

Ontdek de mooiste modemerken bij optiek Lammerant of ga voor een hip, betaalbaar exemplaar in onze vernieuwde conceptstore Frames and Faces. Ja hoor, ook daar geniet je van de zonneglasactie.

Tot binnenkort!

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven