Shoppingweekend op 1 & 2 oktober

Weekend van de Klant! Kom langs tijdens het shoppingweekend op 1 en 2 oktober én ontdek de mooiste brillentrends & nieuwste brillen collecties.

Weekend van de klant op 1 & 2 oktober

Tijdens het Weekend van de Klant, op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, kan je kennismaken met de gloednieuwe wintercollecties! We verklappen jullie graag meer over de mooiste brillentrends en onze nieuwste brillenmerken. Zo zijn wij alvast helemaal weg van de kleurrijke designs van Chloé of het Italiaanse label Res/Rei, maar ook de robuuste brillentrend is heel wat harten aan het veroveren. Daarvoor ben je bij Ahlem, Emmannuelle Khanh of Dior aan het juiste adres!

Uiteraard kan je tijdens het shoppingweekend in oktober nog heel wat andere herfst/winter collecties proberen. Een greep uit onze merken: Chanel, Tom Ford, Dior, Lindberg, Anne & Valentin, Theo…

Gratis geschenk bij aankoop (zonne)bril of lenzen

Wij zorgen voor bites en drinks… een glaasje champagne smaakt altijd, niet? 😉 Bovendien zetten we het hele weekend onze klanten in de bloemen. Bij aankoop van een bril, zonnebril of contactlenzen krijg je dan ook een leuke attentie!

Shoppingweekend op 1 & 2 oktober 2022 - Optiek Lammerant Deinze
Shoppingweekend op 1 & 2 oktober 2022 - Optiek Lammerant Deinze

Acties tijdens het shoppingweekend

Wil je in tussentijd wat inspiratie opdoen? Neem een kijkje op Instagram of Facebook, waar je wekelijks de laatste nieuwigheden kan ontdekken. Bovendien lopen er momenteel ook 2 acties. Zo is er de Back2School actie op kinderbrillen of onze glasactie, waarbij je 50% korting krijgt op je 2e paar glazen.

Wens je graag een afspraak voor een (zonne)bril of oogmeting tijdens het shoppingweekend in oktober? Klik op de button om jouw afspraak in te plannen. Wil je een afspraak maken op zondag 2 oktober? Contacteer ons dan telefonisch op 093862273. Het is helaas nog niet mogelijk om op zondag via onze online agenda een afspraak te boeken.

Zaterdag 01/10: 9u – 18u
Zondag 02/10: 10u – 17u

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven