30/03/2021The blacklist: 5 zwarte zonnebrillen voor dames

30/03/2021
The blacklist: 5 zwarte zonnebrillen voor dames

Op zoek naar de perfecte zwarte zonnebril? In ‘The Blacklist’ stellen we jou 5 trendy stijlen en bijpassende sunnies voor. Welke zonnebril kies jij?

5 musthave zwarte zonnebrillen voor dames

1. Stijlvol & tijdloos zwart

Een stijlvolle, elegante zonnebril linken wij meteen aan merken als Chanel, Cartier, Prada of Tom Ford. En een tijdloos zwart exemplaar is toch een van die basics die je gewoonweg moet hebben! Of je nu gaat voor casual chic, jeans met sneakers of een op-en-top vrouwelijke outfit… Een zwarte zonnebril is een onmisbare partner in crime!

Onze keuze:

2. Bye bye LBD, hello BBD…

Je kent het wel: een ‘rustig avondje’ loopt uit de hand en eindigt in een wilde nacht. De hoofdpijn kreeg je er waarschijnlijk gratis bij! Jouw vermoeide ogen kan je de dag nadien beter verbergen achter een hippe, oversized zonnebril. Bye bye Little Black Dress, hello Big Black Sunglasses. De beide kan natuurlijk ook! 😉

Onze keuze:

3. De vierkante zonnebril

Heb je een ronder gezicht? Kies dan zeker niet voor een ronde zonnebril, maar opteer voor een vierkant of rechthoekig exemplaar. In zowat alle collecties zijn hoekige zonnebrillen prominent aanwezig. Ook een model met zacht vlindereffect staat jou vast prachtig!

Onze keuze:

The blacklist: 5 zwarte zonnebrillen voor dames - Optiek Lammerant

4. Blogger’s favorite

Op zoek naar de perfecte ‘finishing touch’ voor jouw outfit? De juiste zonnebril kan het plaatje af maken! Gelukkig hebben we heel wat hippe, zwarte zonnebrillen in huis om die taak tot een goed einde te brengen. Slechts eentje kiezen lukt helaas niet, dus hier zijn onze favorieten… Misschien zag je enkele daarvan al op de neus van jouw favoriete blogger of it-girl verschijnen?

Onze keuze:

5. Round & round

Een ronde zonnebril kan niet ontbreken in jouw collectie! Combineer hem met een maxi dress voor de ultieme dromerige en nonchalante look. In de winkel ontdek je zowel fijne en vederlichte metalen stijlen, als iets massievere acetaten varianten. Al moeten we bekennen dat heel wat merken dit seizoen uitpakken met wat zwaardere acetaat sunnies.

Onze keuze:

Kom zonnebrillen passen in de winkel

Welke zwarte zonnebril is jouw favoriet? Kom ze zelf passen in de winkel of shop de mooiste designer zonnebrillen online. Heb je al een – of meerdere (hehe) – zwarte zonnebrillen? Neem dan zeker een kijkje op Instagram. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwigheden, brillentrends en acties!

Sorry heren, jullie blacklist komt er binnenkort aan! Wil je in tussentijd jouw partner verrassen met dé perfecte zonnebril… dan ben je in elk geval aan het goede adres! 😉

Team Lammerant

Bezoek onze webshop