Theo eyewear: brillen herfst/winter 2020

Vers van de pers! 5 gloednieuwe Theo brillenreeksen voor herfst/winter 2020.

Theo eyewear: brillen herfst/winter 2020

We weten dat heel wat van onze klanten vol spanning uitkijken naar de nieuwe Theo collecties. Daarom hier alvast een voorsmaakje van de laatste modellen.

1. Arches

De natuurlijke beweging van zeeën en rivieren laten hun sporen na in de natuur. Over de hele wereld zien we gebeeldhouwde bogen en openingen in rotsen, ontstaan door de botsing met het water. Die bogen vormen de rode draad doorheen de Theo Arches reeks: speelse contouren met een opening over de volledige breedte van de bril. Iedere bril kreeg de naam van een opvallende rotsformatie of klif zoals ‘Percé’, verwijzend naar het gesteente in Canada. 

2. Lavalands

Waar zeewater brandende lava ontmoet, barst de rauwe schoonheid van een vulkanisch eiland los. Maak kennis met ‘Lavalands’, een collectie waarin contrasterende materialen verwijzen naar de clash tussen het koude zeewater en de hitte van lava. Dat zien we terug in de warmte van kleurrijke acetaatplaten en de koele look & feel van staal. Uiteraard konden toepasselijke namen als ‘Santorini’, volgens een legende ontstaan na een vulkaanuitbarsting, of het eiland ‘Maui’ met 2 vulkanen niet ontbreken. 

3. Dunes

Theo has dune it again! Een collectie gebaseerd op de ongereptheid en pracht van de duinen. Net zoals zand in de wind, wikkelt het frame van deze brillen zich op een natuurlijke, ongedwongen manier rond de brilglazen. Hier en daar hoopt het zand zich op of valt het met een sterke daling ineen. Net zoals in de zandduinen ‘Tottori’ in Japan of ‘Pilat’ in Frankrijk. Die laatste torent maar liefst 110 meter boven het zeeniveau uit.

Theo eyewear herfst/winter 2020 - Optiek Lammerant Deinze

4. Eyewitness Y – Shadow images

Iedereen heeft het, een schaduwbeeld. Een grappig, vervormd beeld dat continue verandert en nooit van je zijde wijkt. Die menselijke asymmetrie kan je ook terugvinden in de nieuwste Eyewitness reeks. Alleen zijn deze schaduwen heel vrolijk & kleurrijk.

5. Potatoes

Afsluiten doen we met een ‘gouwe ouwe’. De brillen uit de Potatoes familie herkende je aan de platte veren. Die blijven dienst doen. Het is wel zo dat het front nu bestaat uit kleurrijk acetaat, gedragen door een nylordraad. Het maakt de modellen heel flexibel, ultralicht en dus uiterst comfortabel. Welke stoemp mag dat voor jou zijn?

Krijg je al een ‘goestje’? Dan stellen we voor dat je je naar de winkel rept om de nieuwste Theo brillen voor herfst/winter 2020 zelf te ontdekken. Laat ons zeker weten welke reeks jouw favoriet is… 😉 Tot snel!

Team Lammerant

Winkelwagen
Scroll naar boven