Thierry Lasry X Dr. Woo: beter dan een tattoo

Droom je al jaren van een tattoo, maar durfde je de sprong nog niet wagen? Dan hebben we een leuk (en niet permanent) alternatief voor jou.

Thierry Lasry X Dr. Woo = Dream team

Franse brillendesigner Thierry Lasry en tatoëerder Dr. Woo slaan de handen in elkaar. Ze brengen samen een artistieke zonnebrillen reeks uit. Deze limited edition sunnies hebben een design met tattoo’s in verwerkt. Een leuk en opvallend accessoire, dat je gewoon weer kan opbergen als de zon ondergaat. Tattooliefhebbers kennen Dr. Woo waarschijnlijk al. Nog meer reden om zeker eens een kijkje te komen nemen naar de nieuwe Lasry zomercollectie!

Dr. Woo, tatoeëerder van de rich & famous

Is de naam jou onbekend? Dan is een korte introductie hier wel op zijn plaats. Brian Woo aka Doctor Woo is ook wel gekend als ‘s werelds meest gevraagde tatoeëerder in de wereld. Zo sieren z’n kunstwerken het lichaam van o.a. Drake, Ellie Goulding, Cara Delevigne en Jourdan Dunn. En vanaf deze zomer is Woo’s creatieve handtekening ook te vinden op een retro geïnspireerd montuur, te dragen als bril of zonnebril. Het ontwerp, een geometrische tekening die doet denken aan een planetenstelsel, is heel fijn gegraveerd op de metalen brug en branches.

Dit uniek model wordt geleverd met een door Dr.Woo ontworpen doos en etui. Shop ze online, of kom langs in de winkel!

Winkelwagen
Scroll naar boven