back to top

De eyewear collectie van Tom Ford focust deze winter op vintage geïnspireerde stijlen. Iedere bril is tot in de details afgewerkt, met de metalen T op de scharnieren als ‘signature logo’.

Vintage

Klassieke vormen zoals het ultravrouwelijke pappilonmodel krijgen een verassend nieuw en bijna architecturaal kleedje. Hier en daar zien we brillen die al wat groter en hoekiger mogen, een aanrader voor liefhebbers van de oversized look. Wie niet zo’n durver is, kunnen we gerust stellen. De collectie omvat, zowel voor mannen als vrouwen, ook verfijnde brillen met elegante lijnen. Het kleurenpalet blijft vrij sober, met subtiele nuances.

Onder de zonnebrillen zitten opnieuw enkele pareltjes die het beloven goed te doen! De Joan en Lena zijn er maar enkele van. Beiden sensuele, in-het-oog-springende vormen. Voor de mannen houdt Ford het vrij strak.

Beautytrend wordt eyeweartrend

Tom Ford eyewear herfst/winter 2015 - Optiek LammerantTom Ford eyewear herfst/winter 2015 - Optiek Lammerant

Met de opkomst van Brits model Cara Delevigne verdween de fijne wenkbrauw uit de spotlights en kwamen er opnieuw heel wat aanhangers van de volle, aangezette wenkbrauw. Bepaalde monturen zijn aan de bovenzijde extra zwaar gemaakt of zetten dankzij hun uitgesproken design je wenkbrauwen in de verf.

Kom de Tom Ford najaarscollectie nu al passen in de winkel!