Tom Ford Private Eyewear Collection

Vol verwachting keken we uit naar de aankomst van de Tom Ford Private Eyewear collectie, een speciale editie van brillen en zonnebrillen ontworpen voor liefhebbers van uitzonderlijke monturen.

Tom Ford Private Eyewear Collection

De Private Collection bestaat enkel uit de favoriete brillen en zonnebrillen van ontwerper Tom Ford. Om het met zijn woorden te zeggen: “Dit zijn modellen die ik zelf draag en in de meeste gevallen oorspronkelijk voor mezelf ontwerpen heb. Vandaar de toepasselijke naam ‘Private Collection’.” In de collectie herken je typische Tom Ford stijlen: de gekruiste neusbrug, het T-logo of de herkenbare aviator vorm.

Buffelhoorn & Titanium

De Private Collectie bestaat uit 11 modellen, waarvan 6 optische stijlen en 5 zonnebrillen. Deze special edition monturen zijn gemaakt uit de hoogwaardige materialen buffelhoorn en titanium. Ford koos voor buffelhoorn omwille van z’n warme en luxueuze karakter. Het natuurlijke patroon in iedere hoorn geeft op z’n beurt iedere bril een unieke kleur. De afwerking gebeurde met het beste Japanse titanium, een sterk, maar ultra-licht materiaal. De zonnebrillen hebben fotochromatische brillenglazen die – afhankelijk van de lichtomstandigheden – lichter of donkerder kleuren.

De Tom Ford Private Eyewear Collectie is exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde boetieks. Kom de collectie nu proberen in de winkel!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven