back to top
Vacature opticien-optometrist & content creator bij optiek Lammerant

Jawel, je hoort het goed! We zijn op zoek naar een toffe collega opticien-optometrist om ons team te ondersteunen. Hieronder vind je meer info over deze vacature.

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature opticien-optometrist

Als opticien-optometrist voer je allerhande taken uit. Je bent modebewust, sociaal, maar ook op zoek naar een job waar je jouw technische kennis kan inzetten en jouw kwaliteiten verder kan ontwikkelen.

Jouw takenpakket:

  • Refracties uitvoeren.
  • Verkoop van brillen en zonnebrillen.
  • Glasadvies geven, je geniet hiervoor ook een interne opleiding.
  • Ervaring bij het aanpassen van contactlenzen alsook atelierwerk is een voordeel. Bij minder gekende onderdelen zorgen wij voor de aanvullende training.

Ben jij de gemotiveerde opticien-optometrist die we zoeken? Bekijk de volledige vacature via onderstaande button.

Vacature verkoper/verkoopster

We zijn op zoek naar een enthousiaste, vlotte verkoopsmedewerker die de klanten begeleidt in de keuze van hun (zonne)bril. Je ontvangt de klanten met een warme glimlach en deskundig advies. Je mag dan nog niet zo veel verkoopervaring hebben, het lijkt je leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar die ene perfecte bril of zonnebril.

Jouw takenpakket:

  • Adviseren van klanten bij de verkoop van een bril of zonnebril. Heb je geen tot weinig ervaring? Wij helpen jou op weg tot je een volleerd brillenkenner bent!
  • Het afleveren van nieuwe brillen, een herstelling of lenzen.
  • Uitvoeren van kleine reparaties.

Ben jij de verkoopsmedewerker die wij nodig hebben? Bekijk de volledige vacature via onderstaande button.

We’re hiring

Ben jij de opticien-optometrist of verkoper die wij zoeken? Stuur je motivatiebrief en CV naar lieven@optieklammerant.be. We kijken er naar uit je te ontmoeten!