01/06/202110% korting op alle zonnebrillen voor Vaderdag!ACTIES

01/06/2021
10% korting op alle zonnebrillen voor Vaderdag!

Zondag 13 juni is het Vaderdag! Daarom geniet je vanaf vrijdag 4 juni tot en met zondag 13 juni van 10% korting op alle zonnebrillen.

Vaderdag = 10% korting op alle zonnebrillen

Heb jij al een geschenk voor je man, vriend of vaderlief? Ze zijn niet altijd de makkelijkste om een leuk cadeau voor te vinden. Misschien droomt hij al even over een nieuwe zonnebril? Vanaf vrijdag 4 juni tot en met zondag 13 juni krijg je 10% korting op alle zonnebrillen.* Kom langs in de winkel en probeer de nieuwste zonnebrillen van Giorgio Armani, Dior, Tom Ford, Prada, Persol, Ray-Ban of Saint Laurent.

Tip: Kan je niet kiezen, maar helaas ook niet meteen samen langskomen? Verras ‘em dan met een cadeaubon! Je kan onze cadeaubon online bestellen of kom er eentje halen in de winkel.

Korting ook geldig in de webshop

Geraak je niet meteen tot in de winkel? Deze korting geldt ook op de webshop. Geef tijdens het afrekenen  de code FATHERSDAY in en de korting wordt meteen verrekend. We discrimineren niet, dus dames als jullie oog op een mooi exemplaar valt, aarzel dan niet! 😉

NAAR DE WEBSHOP

10% korting op alle zonnebrillen voor Vaderdag - Optiek Lammerant

Combineer met de zonneglasactie bij aankoop zonnebril op sterkte

Draag je een zonnebril op sterkte, dan geniet je de hele zomer van de zonneglasactie. Je krijgt dan 50% korting* op jouw unifocale of multifocale zonneglazen, ongeacht kleur of sterkte.  Bovendien kan je de korting voor Vaderdag combineren met onze  zonneglasactie. Zo geniet je van niet enkel van een korting op je zonnebril, maar ook op de glazen. Extra voordeel dus!

Fijne Vaderdag!

*Alle info & voorwaarden in de winkel.