10% korting op alle zonnebrillen voor Vaderdag!

Zondag 11 juni is het Vaderdag! Om dat te vieren, trakteren we vanaf vrijdag 2 juni tot en met zondag 11 juni met 10% korting op alle zonnebrillen.

Vaderdag = 10% korting op alle zonnebrillen

Heb jij al een leuk geschenk voor je man, vriend of vaderlief? Het is niet altijd gemakkelijk om een origineel cadeau te verzinnen. Misschien sprak hij al eens over een nieuwe zonnebril? Of vind jij dat ie wel eens toe is aan een nieuwe look? 😉

Vanaf vrijdag 2 juni tot en met zondag 11 juni krijg je 10% korting op alle zonnebrillen. Kom langs in de winkel en probeer de nieuwste zonnebrillen van Dior, Tom Ford, Prada, Persol of Saint Laurent.

Oh ja, uiteraard geniet iedereen mee van deze korting. 😉

Tip: Verras de gelukkige in kwestie met een cadeaubon van optiek Lammerant. Je kan deze ophalen in de winkel of online jouw gift voucher bestellen.

10% korting op de webshop

Geef bij het afrekenen de promocode FATHERSDAY in & de korting wordt meteen verrekend. Dames, als jullie oog op een mooi exemplaar valt… aarzel dan niet! 

Alle nationale orders besteld voor woensdag 07/06 – 12u worden op tijd geleverd voor Vaderdag. Houd rekening met een levertijd van zo’n 2 werkdagen.

Zonnebril op sterkte = 50% korting op je glazen

Draag je een zonnebril op sterkte, dan geniet je de hele zomer van de zonneglasactie. Je krijgt namelijk 50% korting* op jouw unifocale of multifocale zonneglazen, ongeacht de gewenste kleur of de sterkte. Bovendien kan je deze korting voor Vaderdag uitzonderlijk combineren met de zonneglasactie.

Zo geniet je van niet enkel van een korting op je zonnebril, maar ook op de glazen. Extra voordeel dus! Zeg niet dat je’t niet wist he 😉

Fijne Vaderdag!

*Alle info en voorwaarden in de winkel. Niet geldig op Oakley of Serengeti zonneglazen op sterkte.
Winkelwagen
Scroll naar boven