Optiek Lammerant blijft vlot bereikbaar tijdens wegenwerken

Vanaf maandag 3 juni vinden er wegenwerken plaats in de straat van onze winkel. Ondanks de werkzaamheden blijven we goed bereikbaar.

De toegang tot Optiek Lammerant blijft vlot bereikbaar

Het kruispunt aan optiek Lammerant wordt binnenkort veiliger gemaakt. Nu er ruimte is gecreëerd, wordt een bypass aangelegd op het kruispunt. De bypass zal het afslaan van de Volhardingslaan naar de E17 en het oversteken van de Gaversesteenweg naar onze winkel een stuk veiliger en vlotter maken.

De werken duren van 3 juni tot 13 september 2024. Belangrijk: tijdens het bouwverlof van – 19 juli tot en met 11 augustus 2024 – wordt de werf tijdelijk terug opengesteld.

Optiek Lammerant blijft bereikbaar zowel komende van de Gaversesteenweg van de E17 als komende van Deinze Centrum voor zowel fietsers als auto’s.

De Volhardingslaan wordt wel eenrichting tijdens de werken, hiervoor is een wegomleiding voorzien via Oostkouterlaan/Centrumlaan.

Wij blijven vlot bereikbaar tijdens werken - optiek Lammerant
Wij blijven vlot bereikbaar tijdens werken - optiek Lammerant

Wegomleidingen voor auto’s en fietsers en hoe vlot optiek Lammerant bereiken?

 1. Kom je naar Optiek Lammerant komende van Deinze Centrum?
  Je rijdt via de Tolpoortstraat/Stationstraat door naar de Gaversesteenweg.
 2. Kom je naar Optiek Lammerant komende van Petegem/de Kouter/Zulte/Nevele, ..: dan zijn er 2 mogelijkheden (zie legende op omleidingsplan):
  – Je volgt de wegomleiding via Oostkouterlaan, Centrumlaan, … (zie verder).
  – Je rijdt via het rondpunt aan Sint-Martinus in de Kortrijkstraat en dan rechts in de Tolpoortstraat/Stationstraat door naar de Gaversesteenweg.
 3. Kom je naar Optiek Lammerant komende van Astene/Deurle/Sint-Martens-Latem/De Pinte/Gent, …: dan zijn er 3 mogelijkheden:
  – Je volgt de wegomleiding via Oostkouterlaan, Centrumlaan, … (zie verder).
  – Via de Kortrijksesteenweg (N43)  en de Gentstraat rij je links in de Tolpoortstraat/Stationsstraat door naar de Gaversesteenweg.
  – Via de Krekelstraat tot aan de Gaversesteenweg.

Wij maakten voor jullie een duidelijk omleidingsplan. Zie onderaan.

Wij blijven vlot bereikbaar tijdens werken - optiek Lammerant

De Gaversesteenweg blijft wel gewoon dubbele richting, behalve in de periode 3 juni tot 12 juli 2024 voor het stuk tussen de verkeerslichten Boomstraat en de Ten Rodelaan (den Dries). Dan wordt een nieuw voetpad en verhoogd fietspad aangelegd op dat deel van de Gaversesteenweg. Dan rij je Deinze uitwaarts via de Oudenaardsesteenweg.

Hoe je na het shoppen de weg verder kan zetten, lees je ook via het omleidingsplan

Wij kijken ernaar uit u zoals altijd te verwelkomen!

Wij blijven vlot bereikbaar tijdens werken - optiek Lammerant

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven