18/10/2019Wegenwerken, maar optiek Lammerant blijft bereikbaarTips & Tricks

18/10/2019
Wegenwerken, maar optiek Lammerant blijft bereikbaar

Vanaf maandag 21 oktober 2019 starten er werken aan de Gaversesteenweg. De hoogte van het fietspad wordt er gelijkgemaakt met de hoogte van het voetpad. Onze winkel en parking zullen tijdens deze werken wel bereikbaar blijven.

optiek Lammerant blijft bereikbaar

Tijdens deze werken zal er op weekdagen enkel eenrichtingsverkeer, komende van Deinze centrum, toegelaten worden. Wie uit de richting Sint-Denijs-Westrem komt, kan dus nog steeds voorbij het station doorrijden naar onze winkel.

Wie uit de richting van de E17 komt (vanuit Nazareth of Kruishoutem), zal niet rechtdoor kunnen naar de stationsomgeving, maar moet omrijden via de Volhardingslaan (N35) en de Kortrijkstraat (N43). Aan het kruispunt met de Tolpoorstraat sla je rechtsaf richting het station.

In het weekend is er nog steeds tweerichtingsverkeer.

Bedankt voor jullie begrip!

Team Lammerant

 

 

 

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.