Werken in Deinze, maar optiek Lammerant blijft bereikbaar

Wegens uitbreiding van het industieterrein ‘Groot Prijkels’, zal het verkeer afkomstig van Nazareth en Gent een omweg moeten volgen. Het kruispunt op de Gaversesteenweg met de industriezone wordt vanaf 9 april tot 13 juli 2018 volledig afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel altijd van en naar de bedrijvenzone en naar Nazareth en Deinze.

Optiek Lammerant blijft bereikbaar tijdens de werken

Verkeer via de E-17 richting Gent of Kortrijk – afrit Deinze/Nazareth

Neem je de E-17 richting Kortrijk en rijd je af in Deinze? Verkeer vanuit Gent volgt het rondpunt en rijdt dan richting Nazareth. Rijd het 2e rondpunt volledig rond, opnieuw richting Deinze. Net voor het rondpunt kan je daar de oprit naar de E-17 richting Kortrijk nemen. Via een aparte rijstrook rijd je het industrieterrein binnen en kan je de wegaanduiding naar Deinze volgen. Nam je de E-17 richting Gent, dan rijd je af in Deinze/Nazareth. Op het rondpunt volg je de richting Deinze en neem je ook voor het volgende rondpunt de afslag richting Kortrijk.

 

Terugweg

Via diezelfde terugweg, kan je de E-17 richting Kortrijk opnieuw oprijden. Verkeer dat terug naar Gent moet: heeft 2 keuzes. Ofwel neem je de E-17 richting Kortrijk, rijd je af in Kruishoutem om daar de E-17 richting Gent te nemen. Een tweede optie is de Gentstesteenweg naar Gent te nemen.

Bij verdere vragen, aarzel niet ons te contacteren.

Team Lammerant

Winkelwagen
Scroll naar boven