back to top
Solden = tot 50% korting op brillen & zonnebrillen - optiek Lammerant

In januari zijn het wintersolden bij optiek Lammerant! Zo krijg je tot 50% korting op geselecteerde brillen en zonnebrillen.

 

Solden in Januari = tot 50% korting op brillen en zonnebrillen

 De hele maand januari geniet je van 30% en 50% korting op een ruime selectie brillen en zonnebrillen. Enkele van de merken in de solden: Dior, Celine, Gucci, Tom Ford, FEB31st, Saint Laurent & meer! Wees er snel bij, zo heb je de ruimste keuze.

Ben je op zoek naar een betaalbare bril, een sportbril of een reservemontuur om vuile werkjes op te knappen? Dan weet je wat te doen! Of misschien was je aan het dromen van een 2e bril om af en toe van look te veranderen? Je krijgt steeds 50% korting op jouw 2e paar glazen, dit binnen het jaar na aankoop van je eerste bril. Je kan deze glasactie perfect combineren met een montuur uit de solden.

 

 

Daarnaast zijn de solden het ideale moment om een zonnebril op de kop te tikken. Want jawel, ook in de winter komt een zonnebril van pas! Bescherm je ogen tegen de winterzon en kies voor een kwalitatieve zonnebril, al dan niet met glazen op sterkte. Op de webshop ontdek je een selectie zonnebrillen uit de sale. Voor het volledige aanbod kom je best naar de winkel, want niet alle zonnebrillen staan online.

 

 

PS draag je jouw zonnebril op sterkte? Dan geniet je opnieuw van de zonneglasactie = 50% korting op unifocale en multifocale zonneglazen op sterkte.

Happy shopping!