01/01/2020Solden = tot 70% korting op brillen & zonnebrillenSALES

01/01/2020
Solden = tot 70% korting op brillen & zonnebrillen

Solden in januari, ook bij optiek Lammerant. Scoor nu een leuke bril of zonnebril tegen een klein prijsje.

Januari = solden

De hele maand januari vind je bij optiek Lammerant een ruime selectie brillen en zonnebrillen aan kortingen tot -70%. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, een sportbril of een reservemontuur om vuile werkjes op te knappen? Dan weet je wat te doen! Daarnaast ontdek je in onze sale ook heel wat zonnebrillen. Want jawel, ook in de winter komt een zonnebril van pas! Bescherm je ogen tegen de winterzon en kies voor een kwalitatieve zonnebril, al dan niet met glazen op sterkte.

Binnen de 6 maand na aankoop van je eerste bril, krijg je steeds jouw 2e paar glazen aan de helft van de prijs. Zoek je nog die 2e bril om af en toe van look te veranderen? Dan is dit hét ideale moment!

De wintersolden starten op donderdag 2 januari. Kom zeker eens langs in de winkel en ontdek koopjes van luxemerken als Dolce & Gabbana, Dior, FEB31st, Caroline Abram, Gucci, Tom Ford, Theo, Oakley, Fendi & meer.

10% korting op de nieuwe zonnebrillen

Op de nieuwe zonnebrillen krijg je sowieso 10% korting, zowel online als in de winkel. Gebruik de kortingscode ‘WINTERSALE’ bij de check out op onze webshop. Op onze webshop vind je uiteraard een heel aantal zonnebrillen in de sale. Voor een overzicht van alle solden kom je best naar de winkel 😉

 SHOP alle online SALES 

PS: Draag je jouw zonnebril op sterkte? Dan kan je genieten van onze zonneglasactie = 50% korting op unifocale en multifocale zonneglazen op sterkte.

Happy shopping!

Team Lammerant

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.