Solden = tot 70% korting op brillen & zonnebrillen

In januari zijn het wintersolden bij optiek Lammerant! Zo krijg je tot 70% korting op geselecteerde brillen en zonnebrillen.

Solden bij optiek Lammerant

De hele maand januari geniet je van een mooie korting op geselecteerde brillen & zonnebrillen! Zo scoor je alle geselecteerde zonnebrillen aan maar liefst 50% korting. Op de geselecteerde optische monturen geniet je van 30%, 50% of 70% korting.

Enkele van de merken in de solden: Giorgio Armani, Moncler, Linda Farrow, Equem, Jimmy Choo, Gucci, Tom Ford, Garrett Leight & meer! Wees er snel bij, zo heb je de ruimste keuze.

50% korting op jouw 2e paar glazen

Ben je op zoek naar een extra unifocale of multifocale bril zodat je af en toe van look (en mood) kan veranderen? Of wat dacht je van een aanvullende computerbril of sportbril op sterkte?

Niet alleen kan je tijdens de solden een mooi koopje doen, daarnaast krijg je steeds 50% korting op jouw 2e paar glazen. Deze glasactie geldt binnen het jaar na aankoop van je eerste bril.

Solden = tot 70% korting op zonnebrillen - optiek Lammerant

50% korting op zonnebrillen

Daarnaast zijn de solden hét ideale moment om een zonnebril op de kop te tikken. Want jawel, ook in de winter komt een zonnebril van pas. Bescherm je ogen tegen de winterzon en kies voor een kwalitatieve zonnebril, al dan niet met glazen op sterkte.

Op de webshop ontdek je een selectie zonnebrillen uit de sale. Voor het volledige aanbod kom je best naar de winkel, want niet alle zonnebrillen staan online.

Weetje: draag je jouw zonnebril op sterkte? Dan geniet je dit jaar opnieuw van de zonneglasactie = 50% korting op unifocale en multifocale zonneglazen op sterkte.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven