01/01/2021Solden = tot 70% korting op brillen & zonnebrillenSALES

01/01/2021
Solden = tot 70% korting op brillen & zonnebrillen

Wintersolden bij optiek Lammerant, dat betekent tot 70% korting op geselecteerde brillen en zonnebrillen. Enkele van de merken in sale: Dior, Celine, Gucci, Tom Ford, FEB31st, Theo, Fendi, Oakley & meer!

Solden in Januari = tot 70% korting op brillen en zonnebrillen

 De hele maand januari vind je bij optiek Lammerant een ruime selectie brillen en zonnebrillen aan 30%, 50% of 70% korting. Maar wie er het snelst bij is, heeft natuurlijk het meest keuze. 😉 Ben je op zoek naar een betaalbare bril, een sportbril of een reservemontuur om vuile werkjes op te knappen? Dan weet je wat te doen! Of misschien was je aan het dromen van een 2e bril om af en toe van look te veranderen? Bij ons krijg je steeds jouw 2e paar glazen aan de helft van de prijs, dit binnen de 6 maand na aankoop van je eerste bril. Je kan deze actie perfect combineren met een montuur uit de solden.

Of maak gebruik van de wintersolden om een zonnebril op de kop te tikken. Want jawel, ook in de winter komt een zonnebril altijd van pas! Bescherm je ogen tegen de winterzon en kies voor een kwalitatieve zonnebril, al dan niet met glazen op sterkte. Op de webshop ontdek je een een selectie zonnebrillen uit de wintersolden. Voor het volledige aanbod van alle solden kom je best naar de winkel, want niet alles staat online.

10% korting op de nieuwe zonnebrillen

Kies je een zonnebril uit de nieuwe zomercollectie? Op de nieuwe zonnebrillen krijg je 10% korting, zowel online als in de winkel. Gebruik de kortingscode ‘WINTERSALE’ bij de check out op onze webshop.

Naar de webshop

PS: Draag je jouw zonnebril op sterkte? Dan kan je genieten van onze zonneglasactie = 50% korting op unifocale en multifocale zonneglazen op sterkte.

Happy shopping!

Team Lammerant

Sinds 2 november zijn er aangepaste richtlijnen om jouw bezoek aan onze winkel zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij werken vanaf heden, volgens onze normale openingsuren, verplicht op afspraak. Bedankt voor jullie begrip.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.