20/09/2021Ontvang een gratis paar Zeiss DriveSafe brillenglazen

20/09/2021
Ontvang een gratis paar Zeiss DriveSafe brillenglazen

Ter gelegenheid van hun 175-jarig bestaan schenkt glasfabrikant Zeiss je een gratis paar Drivesafe brillenglazen, bij aankoop van een bril met SmartLife glazen.

Het verschil tussen Zeiss DriveSafe en SmartLife brillenglazen

De Zeiss SmartLife brillenglazen zijn geoptimaliseerd voor een alledaags, dynamisch gebruik. De opkomst van digitale toestellen bracht een nieuwe manier van ‘kijken’ met zich mee. Je wilt een scherp zicht op de wereld om je heen, maar ook snel kunnen scherpstellen op je smartphone of laptop. Het SmartLife design houdt rekening met die actieve levensstijl.

Maar wist je dat bepaalde brillenglazen autorijden veiliger en meer ontspannen kunnen maken? Heel wat mensen voelen zich onzeker achter het stuur. Vooral op ongekende wegen kan rijden bij slechte weersomstandigheden als schemer, neerslag of mist, voor stress zorgen. Bovendien is gemiddeld 83% van de brildragers ook bestuurder. Reden te meer om een veilig rijgedrag na te streven.

Enkele vaak voorkomende problemen bij autobestuurders:

  • Beperkt zicht bij slechte weersomstandigheden waardoor je objecten of personen niet snel genoeg opmerkt
  • Verblinding door de koplampen van tegemoetkomend verkeer
  • Moeite met het wisselend focussen tussen de weg, het dashboard en de autospiegels

De voordelen van het Zeiss DriveSafe brillenglas

Daarom ontwikkelde glasfabrikant Zeiss de DriveSafe brillenglazen, geoptimaliseerd voor het autorijden. Je kan deze DriveSafe glazen de hele dag door dragen, maar dankzij het unieke design geniet je van een comfortabeler zicht tijdens het rijden.

Drie elementen maken dit brillenglas zo uitzonderlijk:

  1. Luminance Design™ technology: De oogpupil reageert op lichtintensiteit. Hij is klein bij veel daglicht en groot in het donker. Bij weinig licht is de pupildiameter noch groot noch klein. De Luminance Design technologie herstelt het natuurlijk zicht in deze moeilijke omstandigheden.
  2. DuraVision DriveSafe ontspiegeling: Deze coating filtert een deel van het blauwe lichtspectrum, onder meer uitgestraald door koplampen van auto’s met XENON- of LED-technologie. Hierdoor wordt de verblinding met zo’n 64% beperkt.
  3. Een aangepast design: het brildesign van de multifocale DriveSafe brillenglazen beschikt over een tot 14% bredere vertezone en een tussenzicht dat tot 43% groter is. In de ontwikkeling van dit design is rekening gehouden met de beweging van de ogen tijdens het autorijden.  Zo heb je een duidelijk zicht op het wegdek, je dashboard en in de achteruitkijk- en zijspiegels.

Krijg een gratis paar DriveSafe glazen

Dit najaar schenken wij jou, in samenwerking met Zeiss, een gratis paar DriveSafe brillenglazen. Bij aankoop van een bril met SmartLife brillenglazen tussen 21/09/21 en 31/12/2021, heb je gedurende die periode ook recht op een gratis paar DriveSafe glazen.

De gratis DriveSafe brillenglazen dienen dezelfde brilsterkte te hebben. Bijvoorbeeld, je koopt een paar multifocale SmartLife glazen, dan krijg je een gratis set multifocale DriveSafe brillenglazen. Koop je een aparte verte of leesbril, dan krijg je er unifocale DriveSafe glazen bij.

Geniet nu van deze interessante en voordelige actie!*

Team Lammerant

Alle info en voorwaarden in de winkel.

COVID update: Vanaf heden is het niet langer verplicht om een afspraak te maken. Uiteraard is dit nog steeds mogelijk via het onderstaande formulier.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan telefonisch contact op via 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & reeds geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak nog mogelijk is.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.