back to top
Zomersolden: tot 70% korting op (zonne)brillen - optiek Lammerant Deinze

‘T is van dat, zomersolden! In de winkel ontdek je de hele maand juli geselecteerde brillen en zonnebrillen aan 30%,  50% en 70% korting.

Zomer solden bij optiek Lammerant

Ben je op zoek naar een leuke zonnebril, maar wil je geen al te groot budget spenderen? Droom je van een tweede bril om eens van look te veranderen? Wil je een aparte leesbril of een reservebril voor vuile werkjes? Kom dan een kijkje nemen naar onze solden. Je scoort brillen en zonnebrillen tot 70% korting.

Wist je dat in heel wat landen, zoals Frankrijk en Spanje, een reservebril in de wagen zelfs verplicht is. Het perfecte excuus om jezelf een batje én nieuwe look cadeau te doen! 😉

Enkele van de merken in de sale: Dior, Tom Ford, Celine, Gucci, Balenciaga, Persol, Linda Farrow… Bij aankoop van een nieuwe bril of zonnebril, krijg je in juli en augustus een heerlijk flesje rosé wijn.

Meer zomersolden?

Benieuwd naar onze koopjes? Op onze Instagram stories zullen we de komende dagen en weken sowieso enkele foto’s en video’s posten van de leukste solden! Maar je weet: first come, first served!

Zomersolden: tot 70% korting op (zonne)brillen - optiek Lammerant Deinze
Zomersolden: tot 70% korting op (zonne)brillen - optiek Lammerant Deinze

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.