30/07/2020ZomersoldenSALES

30/07/2020
Zomersolden

‘T is van dat, zomersolden op brillen en zonnebrillen! Deze keer geen solden in juli, maar in augustus.

zomerSolden bij optiek lammerant

 In de winkel ontdek je zonnebrillen en brillen van Dior, Tom Ford, Celine, Gucci, Balenciaga, Theo en meer aan ronde prijzen vanaf 50 tot 150 euro. Ben je op zoek naar een leuke zonnebril, maar wil je geen al te groot budget spenderen? De solden zijn dan het perfecte moment. Misschien droom je al even van een tweede bril om eens van look te veranderen? Of wil je een leesbril of een reservebril voor vuile werkjes? In heel wat landen als Frankrijk en Spanje is een reservebril in de wagen zelfs verplicht.  Je vindt onze zomersolden exclusief in de winkel, snel zijn is de boodschap.

Op de nieuwe zonnebrillencollectie krijg je 10% korting, zowel in de winkel en online. Gebruik de code SUMMER bij het afrekenen op de webshop.

We blijven ook in alle veiligheid werken: een overzicht van de laatste richtlijnen die wij toepassen lees je in deze blogpost.

Naar de webshop

Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen*

Daarnaast geniet je nog steeds van onze zonneglasactie. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, krijg je dan 1 glas gratis. Of je nu kiest voor een dégradé zonneglas of spiegelglazen, een unifocale of multifocale zonnebril… alles kan! Je kan zelfs het zonneglas in de door jou gekozen zonnebril laten namaken, maar dan op sterkte. De zonneglasactie geldt ook op het vervangen van de glazen in je bestaande zonnebril.

Heb je een sportbril nodig? Bijvoorbeeld om te fietsen of te golfen? Wij geven je graag advies omtrent het beste type en kleur glas. Zo is het perfect mogelijk om een Oakley zonnebril op sterkte te maken. Kom vrijblijvend langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

* Alle info & voorwaarden in de winkel.