30/06/2021ZomersoldenSALES

30/06/2021
Zomersolden

‘T is van dat, zomersolden! In de winkel ontdek je, vanaf maandag 5 juli, geselecteerde brillen en zonnebrillen aan 30% en 50% korting.

Zomersolden bij optiek Lammerant

Ben je op zoek naar een leuke zonnebril, maar wil je geen al te groot budget spenderen? Droom je van een tweede bril om eens van look te veranderen? Wil je een aparte leesbril of een reservebril voor vuile werkjes? Kom dan een kijkje nemen naar onze solden en geniet van 30% of 50% korting. Wist je dat in heel wat landen, zoals Frankrijk en Spanje, een reservebril in de wagen zelfs verplicht is. Het perfecte excuus om jezelf een batje cadeau te doen! 😉

Je vindt de zomersolden exclusief in de winkel, vanaf maandag 5 juli. Enkele van de merken in de sale: Dior, Tom Ford, Celine, Gucci, Balenciaga, Theo… Kan je zolang niet wachten? Kom dan het weekend voordien naar de stockverkoop.

Ga je toch voor een nieuwe bril of zonnebril? Dan krijg je deze zomer een fles rosé wijn cadeau.

Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen*

Daarnaast geniet je deze zomer van de zonneglasactie. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, krijg je dan 1 glas gratis. Of je nu kiest voor een dégradé zonneglas of spiegelglazen, een unifocale of multifocale zonnebril… alles kan! Je kan zelfs het zonneglas in de door jou gekozen zonnebril laten namaken, maar dan op sterkte. De zonneglasactie geldt ook op het vervangen van de glazen in je bestaande zonnebril.

Heb je een sportbril nodig? Bijvoorbeeld om te fietsen of te golfen? Wij geven je graag advies omtrent het beste type en kleur glas. Zo is het perfect mogelijk om een Oakley zonnebril op sterkte te maken. Kom vrijblijvend langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Team Lammerant

* Alle info & voorwaarden in de winkel.

COVID update: Vanaf heden is het niet langer verplicht om een afspraak te maken. Uiteraard is dit nog steeds mogelijk via het onderstaande formulier.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan telefonisch contact op via 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & reeds geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak nog mogelijk is.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.