Zomersolden = (zonne)brillen aan ronde prijzen

‘T is van dat, zomersolden! In de winkel ontdek je de hele maand juli geselecteerde brillen en zonnebrillen aan ronde prijzen!

Zomersolden bij optiek Lammerant

Ben je op zoek naar een leuke zonnebril, maar wil je geen al te groot bedrag uitgeven? Droom je van een tweede bril om af en toe van look te veranderen? Wil je een aparte leesbril of een reservebril voor vuile werkjes? Kom dan zeker eens langs tijdens de solden. Je scoort heel wat brillen en zonnebrillen aan ronde prijzen van 75, 95, 125 en 150 euro!

Wist je dat in heel wat landen, zoals Frankrijk en Spanje, een reservebril in de wagen verplicht is? Het perfecte excuus om jezelf een nieuwe look cadeau te doen! 😉 Enkele van onze brillenmerken in de sale: Tom Ford, Celine, Gucci, Persol, Armani, Garrett Leight, Linda Farrow… Daarnaast vind je er ook heel wat sportbrillen van Oakley, al dan niet met gepolariseerde zonneglazen.

Meer zomersolden?

Benieuwd naar onze koopjes? Op Instagram zullen we de komende dagen en weken sowieso foto’s en video’s posten van de mooiste solden! Maar je weet: first come, first served!

Zomersolden = brillen en zonnebrillen aan ronde prijzen

Shop onze sales online

Op de webshop ontdek je een selectie van onze zomersolden. Voor het volledige overzicht, van zowel brillen als zonnebrillen aan ronde prijzen, kom je best langs in de winkel.

Zomersolden = brillen en zonnebrillen aan ronde prijzen

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven