07/02/2019Zonneglasactie: 1 glas gratisACTIES

07/02/2019
Zonneglasactie: 1 glas gratis

Summer’s coming! Kom alvast in zomermodus met onze zonneglasactie. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, krijg je 1 glas gratis.

Zonneglasactie = 1 glas gratis

Een nieuwe zonnebril op het oog? Er zijn opnieuw heel wat prachtige exemplaren binnen van allerlei topmerken zoals Chanel, Gucci, Fendi of Dior. Wie een zonnebril op sterkte nodig heeft, krijgt nu 1 glas gratis = 50% korting! Kom dus zeker de nieuwe zonnebrillen voor zomer 2019 ontdekken. Samen vinden we de zonnebril en het type glas dat perfect past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

De zonneglasactie start op 01/02/2019 en geldt voor zowel unifocale als multifocale zonneglazen. Nieuwe zonneglazen in een bestaande zonnebril? Ook dan geniet je van deze voordelige actie. Wie wenst kan een afspraak maken voor een oogmeting. Zo ben je zeker dat jouw zonnebril correct aangepast is!

 MAAK EEN AFSPRAAK 

Fashion days = 10% korting op je zonnebril

Zondag 3 maart nemen we deel aan de Fashion Day. Bezoek ons op deze mode- en lentebeurs in de Brielpoort te Deinze en ontdek de nieuwste zonnebrillen en mooiste trends voor deze zomer. Die zondag 3 maart zal de winkel ook open zijn van 10u tot 17u.

Tijdens de Fashion Days, vanaf zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 09 maart, krijg je bovendien 10% korting op jouw zonnebril. Need we say more? 😉

Zonneglasactie = 1 glas gratis bij aankoop van een zonnebril op sterkte - optiek Lammerant