Bureauglas of office lens

Bureauglas of office lens

Rugpijn of gespannen nekspieren?

We brengen veel tijd door in gebouwen, bijvoorbeeld als we op kantoor of thuis aan het werk zijn. Dat betekent dat we onze ogen voornamelijk voor de nabije en middellange afstand gebruiken. Ongeschikte brillenglazen kunnen het zicht beperken en symptomen zoals vermoeide ogen, hoofdpijn, nek- en rugpijn veroorzaken.

Wanneer je een leesbril draagt, zal de brildrager zich naar voren buigen om het scherm duidelijker te zien. Zo belast je onnodig jouw rug en nek. Draag je een multifocale bril, dan tilt men soms het hoofd omhoog om door de juiste zone – die voor de middellange afstand – te kijken. Dat leidt tot pijnlijke en gespannen nekspieren. Steeds meer mensen kiezen, naast hun dagelijkse multifocale bril, voor een aparte bureaubril die hen het best zicht tijdens de werkuren garandeert.

ZEISS OfficeLens brillenglazen stimuleren een comfortabele houding en bieden een scherp zicht

De oplossing: de office lens

Een bureauglas of office lens beschikt over een speciaal design dat jou een ontspannen en scherp zicht biedt. Deze op maat gemaakte oplossing geeft de brildrager zuiver en helder zicht op de drie belangrijkste werkafstanden, naar gelang de individuele vereisten van klant:

  1. lezen
  2. werkplek
  3. in de kamer/de kantoorruimte

Het bureauglas zorgt ervoor dat je een natuurlijke hoofd- en nekhouding kan aannemen. Deze zogeheten office glazen kunnen ook interessant zijn voor wie een muziekinstrument bespeelt en de partituur duidelijk wil zien, architecten die een ruim zicht willen over hun plannen, mensen die naaiwerk doen…

Een optimaal en comfortabel zicht, de hele dag door!