Bureauglas of office lens

Bureauglas of office lens

Optimaal werkcomfort met een computerbril

We spenderen meer tijd indoor: bijvoorbeeld als we op kantoor of thuis aan het werk zijn. Dat betekent dat we onze ogen voornamelijk voor de nabije en middellange afstand gebruiken. Ongeschikte brillenglazen limiteren het zicht en veroorzaken symptomen zoals vermoeide ogen, hoofdpijn, nek- en rugpijn.

Wanneer je een leesbril draagt, zal je naar voren buigen om het scherm duidelijker te zien. Zo belast je onnodig jouw rug en nek. Draag je een multifocale bril, dan til je misschien wel het hoofd omhoog om door de juiste zone – die voor de middellange afstand – te kijken. Dat leidt tot pijnlijke en gespannen nekspieren. Steeds meer mensen kiezen, naast hun dagelijkse multifocale bril, voor een aparte computerbril die hen het best zicht tijdens de werkuren garandeert.

ZEISS OfficeLens brillenglazen stimuleren een comfortabele houding en bieden een scherp zicht

De oplossing: de office lens of bureauglas

Het bureauglas zorgt ervoor dat je een natuurlijke hoofd- en nekhouding kan aannemen. Een bureauglas of office lens biedt jou een ontspannen en scherp zicht op de middellange en nabije afstand. Afhankelijk van je werkruimte en activiteit kunnen we bepalen hoe ver je dient te zien met je officebril. Deze bril kan echter nooit gebruikt worden voor autorijden of tv-kijken, gezien de zone voor ver kijken ontbreekt. Dat betekent wel dat er in het glasdesign meer ruimte is voor de tussen- en dichtbijzone, wat resulteert in maximaal comfort.

Dit zijn de drie belangrijkste werkafstanden bij een computerbril:

1. Dichtbij lezen

2. Werkplek

3. De werk- of kantoorruimte

Deze zogeheten office glazen kunnen ook interessant zijn voor wie een muziekinstrument bespeelt en de partituur duidelijk wil zien, architecten die een ruim zicht willen over hun plannen, mensen die naaiwerk doen… Een optimaal en comfortabel zicht, de hele dag door!

 

COVID update: Vanaf heden is het niet langer verplicht om een afspraak te maken. Uiteraard is dit nog steeds mogelijk via het onderstaande formulier.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan telefonisch contact op via 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & reeds geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak nog mogelijk is.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.