Ahlem brillen

Achter het design van de Ahlem brillen schuilt ontwerpster Ahlem Manai-Platt. Ze groeide op in Parijs, een van dé grootste modesteden ter wereld. Met een hoofd boordevol creatieve ideeën trok ze naar het zonnige Los Angeles. Daar maakt ze in 2014 haar droom waar door het brillenmerk ‘Ahlem’ op te richten.

Haar motto: ‘Koop minder, maar beter’. Die visie vertaalt zich in haar brillencollectie. Als eeuwige perfectionist hecht ze enorm veel belang aan detail & vakmanschap. Daarnaast tracht het team zo duurzaam mogelijk te produceren, met de meest kwalitatieve materialen.

Kies je voor een bril in titanium of acetaat?

De Ahlem brillen kunnen we grofweg indelen in 2 groepen. Enerzijds zijn er verfijnde brillen in titanium, anderzijds robuuste monturen vervaardigd uit hoogwaardig acetaat van het Italiaanse Mazzucchelli. De veren van de acetaten brillen hebben een matte afwerking die de natuurlijke onregelmatigheden van het materiaal in de verf zet. Wie goed oplet, spot op de brede veren een speels patroon met ronde en driehoekige vormen. Daarvoor zocht de ontwerpster inspiratie bij de Bauhaus kunststijl.

Kenmerkend aan de titanium Ahlem brillen is de tijdloze uitstraling. Let zeker op de gedetailleerde afwerking van de veertips en het subtiele, gehamerde reliëf effect aangebracht in de titanium cirkel. Details are key!

Ahlem brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze
Ahlem brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Ahlem brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven