Andy Wolf brillen

Brillenmerk Andy Wolf is in 2006 opgericht door 3 vrienden. Intussen staat een team van ruim 50 mensen klaar om alles op rolletjes te laten verlopen. Van ontwerp, productie tot distributie. Het Oostenrijkse brillenmerk houdt alles zelf in handen. Enkel voor hun acetaat gaan ze op bezoek bij buurland Italië, simpelweg omdat daar het beste acetaat verkrijgbaar is.

Verfijnde monturen in acetaat en metaal

Acetaat en metaal zijn de 2 belangrijkste bouwstenen van iedere Andy Wolf bril. Uit duurzaam geproduceerd acetaat slijpt men de veren en het voorstuk van de bril. Vervolgens worden deze losse onderdelen gepolijst en gemonteerd. Zo krijg je een mooi glanzende bril. In totaal ondergaat een Andy Wolf bril maar liefst 90 stappen voordat hij bij ons in de rekken belandt.

Wie houdt van een subtiel montuur zonder al te veel details of opvallende merknaam, is bij dit brillenmerk zeker aan het juiste adres. Combinaties van heel fijn acetaat en metaal maken elke Andy Wolf bril tot een knap staaltje design. Bovendien voelen ze heel licht en comfortabel aan. Intussen spotten we regelmatig iets massievere monturen in hun collectie, helemaal in lijn met de nieuwste brillenmode. Die verbondenheid en passie voor hun product, maakt Andy Wolf een echte meerwaarde in ons aanbod.

Andy Wolf brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze
Andy Wolf brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Andy Wolf brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven