Anne et Valentin brillen

Anne et Valentin, een koppel dat hun wildste dromen waarmaakte en een eigen collectie uit de grond stampte. In 1980 behaalt Valentin z’n opticiensdiploma en startten ze een optiekzaak met uitsluitend unieke en originele brillen. Maar al snel was dat niet meer genoeg voor Anne & Valentin. In 1984 rolt hun eerste brillenreeks van de band: een verzameling levendige, kleurrijke en vooral ergonomische brillen.

Moderne pasvormen en vrolijke kleuren

Ieder seizoen stelt brillenmerk Anne et Valentin ons een intrigerende collectie voor. De brillen herken je aan hun speelse en gedurfde vormen, vaak in combinaties van titanium en acetaat. Typerend voor deze brillen is het knallende kleurenpalet. Een ander leuk detail is de matte of geborstelde afwerking van bepaalde elementen in acetaat. Zo zie je maar dat er over elk frame goed nagedacht is.

Houd je van unieke kleurencombinaties? Wil je een bril die er echt uitspringt? Kom dan zeker de Anne & Valentin brillen ontdekken. Daarnaast kan het Belgische brillenmerk Theo of het Italiaanse label Res/Rei zeker ook iets voor jou zijn.

Anne & Valentin brillen & monturen - Optiek Lammerant Deinze
Anne & Valentin brillen & monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Anne et Valentin brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven