Caroline Abram brillen

Na enkele jaren ervaring in de optiekwereld richt de Française Caroline Abram haar eigen bedrijfje op. Ze ontwerpt er juwelen, brillenaccessoires en enkele eerste brillen. Als dochter van een opticien en oogarts zit het vak haar in de genen. In 2008 besluit ze voluit voor haar eigen brillenlijn te gaan. Alle Caroline Abram brillen zijn heel vrouwelijk en elegant. De collectie omvat zowel ingetogen monturen, als brillen met uitgesproken en vrolijke kleurencombinaties.

Een vrouwelijke bril met pit

Het valt op dat Caroline Abram dol is op vlindermodellen, die vaak in de collecties opduiken. Zowel in de acetaten, als metalen monturen zien we een knipoog naar haar eigen vrouwelijke verschijning! Typerend is het gebruik van verschillende stijlinvloeden en warme, diepe kleuren zoals koper, bordeaux, groen… Een kenmerk dat voortvloeit na jaren op Afrikaanse en buitenlandse bodem. Een unieke, vrouwelijke bril met karakter? Dan ben je aan het juiste adres!

Ontdek zeker de leuke kinderbrillen van Caroline Abram, Tête à Lunettes. Op de webshop ontdek je alvast de kleurrijke brillenkettingen van Caroline Abram. De complete Caroline Abram brillencollectie vind je in de winkel.

Caroline Abram brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze
Caroline Abram brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Caroline Abram brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven