Chanel brillen

Chanel heeft door de jaren heen een imago opgebouwd dat kort samen te vatten is: tijdloze klasse! Zowel klassieke vrouwen als jonge fashionista’s vinden hun gading in de Chanel brillen en zonnebrillen. Het Franse modehuis focust elk seizoen op de schoonheid van de vrouw en laat haar door subtiele accenten schitteren. Daarvoor haalt men dikwijls inspiratie uit het rijke merkverleden. Denk maar aan de juwelen van Gabrielle Chanel, de locatie van de allereerste winkels of verwijzingen naar iconische stukken zoals de handtas 2.55.

Signature logo, chain of gewatteerde details

Voor haar brillencollecties werkt het modehuis steeds met enkele terugkerende thema’s die verwerkt worden in de details van de brillen en zonnebrillen. De signature brillenreeks herken je aan het subtiel geplaatste Chanel logo. De chain en quilting brillen hebben respectievelijk een schakeldetail in de veren of zijn afgewerkt met quilted branches in leder of stof. Dan is er natuurlijk nog Mademoiselle Coco’s geliefde bloem, de Camelia.

Chanel brillen zijn, net zoals hun handtassen en juwelen, echte musthave accessoires voor modeliefhebbers. Voor meer informatie over de Chanel collectie kan je vrijblijvend contact opnemen of langskomen in de winkel.

Chanel brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Chanel brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven