Chloé brillen

Gaby Aghion, een Parisienne met Egyptische roots, richtte in 1952 het merk Chloé op. Vier jaar later stelde ze haar eerste collectie voor in ‘Le Café de Flore’, een ontmoetingsplaats voor artiesten en intussen een ware hotspot in Parijs. Al heel wat gekende designers leerden er de kneepjes van het vak. Zo wordt Karl Lagerfeld in 1966 hoofdontwerper. Mede dankzij het bekende cliënteel, met ronkende namen als Jackie Kennedy en Brigitte Bardot, groeide Chloé uit tot een van dé iconische merken uit de jaren ’70. En die knipoog naar de seventies blijft aanwezig!

Ultravrouwelijke brillen met een knipoog naar de 70’s

De Chloé brillencollectie is om bij weg te dromen! Het design van de Chloé brillen is heel vloeiend en gracieus, passend bij het ultravrouwelijk karakter van het merk. Daarnaast spotten we vintage ogende monturen, die ons meteen doen denken aan de glamoureuze jaren 70. Wat meteen opvalt is het warme kleurenpalet. Zo spotten we heel wat zacht roze of perzikkleurige tinten, net als havanabruin acetaat. Liever een verfijnde bril? Ga dan voor een Chloé bril met een glanzende, gouden afwerking.

Weetje: De veren van iedere Chloé bril zijn afgewerkt met een gegraveerd Chloé logo. De veertips hebben een druppelvormige opening, zo ontworpen om te combineren met een brillenketting. Misschien eentje van Coco Bonito?

Chloé brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze
Chloé brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Chloé brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven