Design Naturell brillen

Een buffelhoornen bril combineert de exclusiviteit van het natuurlijk materiaal met het vakmanschap van de brillenmaker. Een hoornen Design Naturell bril is licht, allergievrij en comfortabel. Dat maakt ze buitengewoon vriendelijk voor onze huid. Belangrijke voordelen voor mensen met een overgevoelige huid of allergie aan metaal.

Een 100% unieke, natuurlijke bril

Het natuurlijke patroon van buffelhoorn maakt iedere hoornen bril uniek in kleur. De vakmensen bij Design Naturell werken alle monturen tot in detail met de hand af. Op die manier ontstaat een bril die zich onderscheidt door zijn handgemaakte karakter en niet per duizenden stuks van de band rolt. Design Naturell past een strenge selectie toe op buffelhoorn. Slechts 20% van de buffelhoorn is uiteindelijk geschikt voor de productie van monturen. Zo hebben heel wat wilde waterbuffels, door het wilde leven of droge periodes, beschadigde hoorns. Daarom wordt enkel buffelhoorn van de gekweekte waterbuffel gebruikt. Wees gerust, het hoorn wordt pas na overlijden van de buffel verwerkt.

Ontdek zeker ook de hoornen accessoires zoals armbanden en kettingen in de winkel!

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Design Naturell brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven