Dior brillen

Draag je bij voorkeur een acetaten bril zonder neuspads? Probeer dan eens de Dior brillen. Deze hedendaagse, moderne brillencollectie bevat heel wat monturen in tijdloze kleuren als zwart, bruin of bordeaux, aangevuld met sprankelende tinten zoals marineblauw of babyroze. Daarnaast spotten we elegante frames die acetaat en metaal combineren. Denk maar aan een speelse, ronde bril met fijne gouden veren.

De wisselwerking tussen verschillende materialen maakt het haute couture gehalte van de Dior brillen helemaal waar. Een mooi voorbeeld is de DiorEssence brillenreeks, herkenbaar aan de subtiele afwerking met de ‘CD’ initialen.

Een moderne mix van metaal & acetaat brillen

De laatste jaren spendeerde het modehuis veel energie aan het moderniseren van hun brillencollectie. De brillen kregen een frisse, moderne look zonder de tijdloze uitstraling van het modehuis uit het oog te verliezen. Zo zien we ronde vormen, maar ook oversized, vierkante modellen. Wij zijn alvast fan!

Er zijn ook Dior monturen voor mannen. De typische grijsblauwe acetaatkleur is eentje die bij de mannen erg in smaak valt.

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Dior brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven