Dita brillen

Met Dita Eyewear hebben we, naast merken als Cartier, Linda Farrow of Elie Saab, een prachtig luxemerk in huis. Dita brillen worden gemaakt uit ultralicht titanium, hoogwaardig acetaat of een combinatie van beide. Geïnspireerd door artisanale ambachten zoals het maken van horloges, besloot Dita zich de kunst van het ontwerpen van brillen eigen te maken.

Luxebrillen ontworpen door gepassioneerde vakmensen

Wist je dat het maken van een Dita montuur tot 8 maanden in beslag kan nemen? Zo zijn er soms tot 320 afzonderlijke stappen nodig voor een bril of zonnebril helemaal af is. Dita Eyewear combineert daarvoor gevestigde traditionele productiemethodes met moderne technieken.

De designers achter het brillenmerk zien het als hun missie om de mooiste brillen ter wereld te creëren. En daar slagen ze, naar onze mening, aardig in. Om je een beeld te schetsen: verguld titanium, een natuurlijk kleurenpalet, stoere herenbrillen met metalen branches of vrouwelijke vlindermodellen… Sommige Dita brillen hebben werkelijk een heel robuust, industrieel karakter. Benieuwd? Kom de exclusieve Dita collectie ontdekken in de winkel!

Dita brillen & luxe, titanium monturen - Optiek Lammerant Deinze
Dita brillen & luxe, titanium monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Dita monturen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven