back to top
  /    /  FEB31st

FEB31st brillen

De warmte van hout, de sprankel van kleur. Met de FEB31st brillen brengt Optiek Lammerant een frisse Italiaanse wind naar de winkel. Zoals de meeste Italianen, gaan de ontwerpers van FEB31st prat op design. Ze gaan echter een stap verder en dagen de brildrager uit met hun speelse wisselwerking tussen hout en kleur.

13 houtlagen versmolten tot 1 bril

De FEB31st brillen bestaan uit 13 houten kleurplaten nauwkeurig achter elkaar gemonteerd. De verschillende kleuren brengen zo ongeziene nuances in het design. Hierbij wordt comfort niet ondermijnd. De monturen worden dankzij doorgedreven innovatie zodanig ontworpen dat de draagbaarheid gegarandeerd blijft. Bovendien voelen deze brillen heel licht aan op de neus.

Zelf jouw bril samenstellen? Bij FEB31st kan je ook kiezen om jouw montuur te laten personaliseren. Samen met jou overlopen we de mogelijke kleurencombinaties en adviseren we welke vorm bij je past.

FEB31st brillen en houten monturen - Optiek Lammerant Deinze
FEB31st brillen en houten monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste FEB31st brillen passen in de winkel