Garrett Leight brillen

Garrett Leight is de zoon van ontwerper Larry Leight, oprichter van het wereldbekend brillenmerk Oliver Peoples. Maar hij is veel meer dan dat! Sinds 2010 heeft Garrett z’n eigen label ‘Garrett Leight’. Z’n verhaal start in Venice Beach L.A. Intussen is z’n label wereldwijd gekend. Garrett Leight brillen staan synoniem voor kwaliteit, verfijnd design en subtiliteit. Om die kwaliteit te kunnen garanderen trekt Leight de wereld rond op zoek naar de beste materialen. Alleen zo kan hij garanderen dat zowel de monturen als de zonneglazen uitstekend zijn.

Verder is dit brillenmerk gespecialiseerd op gebied van pasvormen. Heel wat monturen bestaan in verschillende maten zodat iedereen een bril heeft die perfect past. Garrett Leight brillen zijn er zowel in metaal, als in kunststof, maar ook combinaties van beide materialen vinden we in de collectie terug. Een voor een tijdloze, verfijnde klassiekers die jouw gezicht in de kijker zetten.

Hollywood is grote fan

Dat ontgaat ook beroemdheden niet. Leonardo DiCaprio, Kristen Stewart, Bruno Mars, Mark Ronson en nog vele anderen werden reeds gespot met een Garrett Leight op hun gezicht. Zo komen we meteen bij z’n grootste inspiratiebron: de mensen en het leven in L.A. en natuurlijk ook de muziek. Omdat Venice zo’n groot deel uitmaakt van de identiteit van het merk Garrett Leight, staat de postcode 90291 in elke montuur. Dit bewijst nog maar eens dat deze ontwerper geen enkel detail ontgaat.

Garrett Leight brillen & optische monturen - optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Garrett Leight brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven