Giorgio Armani brillen

Giorgio Armani staat wereldwijd bekend voor tijdloze en elegante mode. Het Italiaanse modehuis, opgericht in 1970, heeft intussen ruim 300 winkels. Een universum met allerlei moois: van kledij over horloges, brillen en zonnebrillen tot een overnachting in het Armani-hotel in Dubai.

Herenbrillen met een eigentijdse uitstraling

Iedereen bekijkt de wereld op zijn eigen manier en zoekt een bril of zonnebril die bij zijn of haar levensstijl past. Bij Armani zien we vooral veel pantos brillen en ronde vormen in mooie naturel kleuren zoals havanabruin en mosgroen gecombineerd met metalen branches. Eenvoudige, maar kwalitatieve monturen in een tijdloze uitvoering.

Deze collectie is dan ook een favoriet bij mannen die houden van een jonge, maar stijlvolle look! Ook spotten we heel wat fijne kunststof monturen. Deze voelen uitermate licht en comfortabel aan. Giorgio Armani brillen vormen een perfecte aansluiting bij jouw dynamische levensstijl.

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Giorgio Armani brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven