Gucci brillen

Gucci is een Italiaans modemerk, opgericht door Guccio Gucci in 1921. Het modehuis maakt brillen en zonnebrillen voor de echte aanbidders van de ‘Italian Fashion’. Denk: grote monturen en opvallende prints. Alle brillen worden vervaardigd in Italië. De meeste monturen zijn vervaardigd uit kunststof en hebben een vloeiende vormgeving. De Gucci brillencollectie omvat zowel hippe, moderne monturen als klassieke brillen met een nostalgische touch.

Logomania & signature colours

Gucci verrast elk seizoen met een opvallende brillencollectie. Vooral de zonnebrillen – ware eyecatchers – zijn heel populair. Kijk maar naar het opvallende Gucci logo, de oversized designs en het gebruik van hun ‘signature’ kleuren (met hier en daar een vleugje glitter). Ook de optische brillen zijn met de nodige aandacht afgewerkt, al blijft het hier iets subtieler. Het kleurenpalet bestaat uit vrij klassieke kleuren als zwart en havanabruin, aangevuld met het typerende Gucci groen en wijnrood. Tussen de Gucci monturen spotten we zowel tijdloze frames, als vintage en oversized modellen.

Gucci brillen en optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Gucci brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven