Hoffmann Natural Eyewear brillen

De natuur levert de materialen voor de brillen van het Duitse Hoffmann Natural Eyewear. Sinds 1978 ontwerpt het bedrijf hoornen monturen uit natuurlijke buffelhoorn. Die buffelhoorn is afkomstig van de Indische waterbuffel. De hoornen brillen zijn volledig handgemaakt volgens het traditionele vakmanschap en de kunst van het brillen maken. Dankzij hun vakkennis en zorg voor de materialen, creëert men zeldzame, handgemaakte parels. Het unieke karakter van het natuurlijk materiaal wordt daarbij behouden en geaccentueerd.

Unieke brillen gemaakt uit hoorn

Elke hoornen montuur is een uniek en ongeëvenaard meesterwerk. De Hoffmann brillen voelen zeer licht en aangenaam op de huid, waardoor de bril comfortabel is om te dragen. Doordat iedere hoorn een andere structuur heeft, is ook ieder montuur uniek in kleur. Let wel, voor de productie van deze monturen werden geen dieren geslacht, de hoorn wordt gebruikt van reeds overleden dieren. Meer weten? Kom de collectie vrijblijvend ontdekken in de winkel.

Hoffmann Natural Eyewear hoornen brillen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Hoffmann brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven