Jimmy Choo brillen

Voor we je meer vertellen over Jimmy Choo monturen, een korte introductie van het voor sommigen nog onbekende merk. In 1996 begint het verhaal van Jimmy Choo. De ontwerper opent op dat moment z’n eerste, kleine boetiek met schoenen in Oost-Londen. Na een passage in Sex and The City en een feature in Vogue werd de ontwerper al snel gekroond tot een waar accessoire icoon. Het was niet meer dan logisch dat Jimmy Choo zijn aandacht vervolgens richtte op een eigen brillencollectie voor vrouwen.

Glitter & Glamour

Jimmy Choo brillen en zonnebrillen herken je aan hun verfijnde, elegante stijl. Het merk blijft trouw aan ingetogen kleurenpaletten: zachte bruin- en havanatinten, helder grijs, zacht roze of sober zwart. Mag het toch wat meer zijn? Dan zijn er ook brillen afwerkt met glitterende branches, subtiel geplaatste metallic studs of strass steentjes. Iedere bril is tot in de puntjes afgewerkt. Dankzij hun harmonieuze vorm en prachtige accenten geven ze jouw gezicht een extra vrouwelijke touch.

Jimmy Choo brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Jimmy Choo brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven